Jeugd pronkzitting 2023

De jeugdpronkzitting, weer een succes in 2023. Vele kinderen lieten een fraai optreden zien. Zingen, dansen, playbacken, muziek maken of super goed moppen tappen, alles kwam aan bod bij deze jonge artiesten tijdens de jeugdpronkzitting bij de Merx. Klik op “lees meer” voor foto’s, gemaakt door Eva Bos.

Thuiskomen met de pronkzitting bij de Merx

Al vanaf het begin paste de (heerlijk warme) tent bij de Merx als een jas voor zowel de artiesten als het publiek. De stemming zat er direct in en de lachsalvo’s volgden elkaar op. Teveel om op te noemen. Het afscheid van het trio HGP, die 15 jaar hebben meegedaan, werd uitbundig gevierd. Zelden kreeg een groep zoveel applause bij hun afscheid…., aldus Kreij & Co. En ook in Berghem blijkt er een gecremeerde kroket te zijn… Daarnaast werd de immer-bescheiden “one and only” Joris Brukx uitvoerig in het zonnetje gezet. Kortom, het was weer een gezellige avond.
Klik op de link hieronder om de vele, vele foto’s gemaakt door Jos Verstegen te bekijken