Nieuwberichten

Als u nieuwsberichten heeft, stuur deze dan naar nieuwsredactie@berghem.nl.

Sponsors

Wilt u ook met uw logo op onze website? Voor 25 euro wordt uw logo 1 maand op de voorpagina getoond. Voor meer info, neem contact op via info@berghem.nl.

Algemene informatie

Deze website is een initiatief van de Stichting Global Village Berghem.

Deze non-profit stichting is speciaal voor dit doel opgericht en stelt zich als eerste doel om iedereen die daar behoefte aan heeft te informeren over wat er in het mooie Berghem te beleven is.

Een tweede doel is om Berghemnaren, maar ook andere geinteresseerden, waar ook ter wereld betrokken te houden bij wat er bij “ons” gebeurt.

Een derde doel is om de huidige en toekomstige Berghemnaren te laten zien wat er bij “ons” allemaal gebeurt, in de hoop dat zij de verleiding niet kunnen weerstaan om zich ergens bij aan te sluiten of om zelf iets te ontplooien.

Ieder bedrijf, stichting of vereniging in Berghem kan zich gratis laten vermelden op onze website. Wij streven ernaar het meest complete naslagwerk over Berghem te worden.

Instellingen van buiten Berghem die een duidelijke relatie met Berghem hebben kunnen eventueel ook op onze pagina’s opgenomen worden. Van geval tot geval zullen we bekijken of dit wenselijk is en zo ja, welke vergoeding we hiervoor in rekening brengen.

Heb je vragen, opmerkingen, aanvullingen en/of verbeteringen of lijkt het je iets om samen met ons web-pagina’s te maken en om her en der informatie over Berghem te verzamelen, neem dan contact met ons op. Dit kan (liefst ’s avonds na 19:00 uur) op telefoonnummer 0412-405064. Handiger is waarschijnlijk via e-mail. Ons e-mail-adres is: info@berghem.nl. Schrijf in uw mail in ieder geval uw naam en telefoonnummer zodat wij u altijd kunnen benaderen.

General information

Somehow you’ve ended up looking at the web site of Berghem.

Berghem is a beautiful village with a bit above 10,000 inhabitants in the southern part of the Netherlands, Europe.

The vast majority of our visitors is of Dutch heritage. Therefore, we have written our pages in the Dutch language. Nevertheless, if your visit was intentional and you would like to know more about Berghem, feel free to contact us by e-mail info@berghem.nl