Op zondag 24 maart organiseerde de Stichting Berghem tegen kanker nabij Openluchttheater Hoessenbosch in Herperduin hun jaarlijkse Bèrgse Crossloop. Vorig jaar werd deze cross geplaagd door aanhoudende regens. Dit jaar begon het evenement met een vriendelijk zonnetje. Vooral de jeugd kon hier van profiteren, want bij de start om 10:00 uur was er nog geen vuiltje aan de lucht. En dus konden ze al hun energie kwijt in hun rondje van 800 meter (tot/met 7 jaar) of in de tweede rondjes (1600 meter) voor kinderen tot/met 11 jaar. Ad Megens maakte hiervan prachtige opnames waarop het enthousiasme en plezier van de kids goed te zien is. Klik hier om die foto’s van de jeugd te zien.

De uitslagen van deze zeer geslaagde Bèrgse Crossloop van Stichting Berghem tegen kanker zijn nu te vinden op https://www.berghemtegenkanker.nl/nieuws/crossloop-2024