Voor jongvolwassen tussen 18 –35 jaar en telt mee.
NAH Young is voor jongeren met een niet aangeboren hersenletsel die één keer per twee maanden bij elkaar willen Informatie komen om ervaringen uit te wisselen. Je kunt met elkaar praten over diverse onderwerpen die je bezig houden zoals: opleiding, werk/stage, dagbesteding, zelfstandig wonen, relaties/gezin en vriendschappen opbouwen. Uiteraard is er ook ruimte om zelf een onderwerp in te brengen.
NAH Young is vooral bedoeld om ervaring met elkaar te kunnen delen en om (h)erkenning te vinden. En niet onbelangrijk, is er hopelijk ook veel gezelligheid. Bij voldoende deelname zal de groep starten.
Deelname is gratis. Voor koffie/thee zal een kleine vergoeding gevraagd worden.
Heb je interesse? Stuur een mailtje naar stephanie.deheijde@ons-welzijn.nl en esmee.vanderlinden@ons-welzijn.nl