Het definitieve ontwerp voor de nieuwe inrichting van het Meester Gielenplein en omgeving is nu tot in detail uitgewerkt. Gemeente Oss laat u graag het uitgewerkte ontwerp zien. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. Hiervoor organiseren wij een inloopbijeenkomst op 20 februari 2024, van 19.00 uur tot 20.30 uur in de Berghplaets te Berghem. Belangstellenden en buurtbewoners rondom het Meester Gielenplein zijn van harte welkom!

Digitaal
Kunt u op 20 februari niet? Geen probleem. Het definitieve ontwerp kunt u vanaf dan bekijken op www.oss.nl.

Planning
Nu het definitieve ontwerp is uitgewerkt. Kan het plan uitgevoerd worden. Gemeente Oss verwacht in maart 2024 te starten met de herinrichting van de Kapelaan Kitselaarstraat vervolgens pakken ze de Veldstraat en de Sportstraat aan. Als laatste wordt het Meester Gielenplein opnieuw ingericht. De planning is mede afhankelijk van de bouw van de appartementen.