Ook voor middelbare scholieren mogelijk om Carnaval in Berghem te vieren

Carnavalsmaandag Stuiterbal in de Berchplaets

Met vrienden tijdens carnaval feesten in Berghem. Dit is wat voor jongeren van 12 tot 16 jaar voorheen niet mogelijk was. Daarom wordt er dit jaar een spetterend feest in de Berchplaets georganiseerd met artiesten die bekend zijn van Youtube en Tiktok. Gezelligheid gegarandeerd met onder andere Alessio en Joyliana

“We merken dat tijdens carnaval veel jongeren tussen de 12 en 16 jaar naar omliggende dorpen gaan om daar carnaval te vieren en dat vinden we jammer”, vertelt Dimitri van Gaal als mede-organisator. “Hoe mooi zou het zijn als er een gaaf feest komt voor deze doelgroep en daarom hebben we met een aantal enthousiaste mensen die affiniteit met de jeugd hebben de schouders eronder gezet om Stuiterbal te organiseren”.

Om Stuiterbal te laten slagen, hebben we de jongeren gevraagd welke artiesten ze leuk zouden vinden en daar zijn meerdere namen uitgekomen. Alessio de Martino is een ware rising star en belandde met zijn debuutalbum Vijfzes direct in de Top 50. Joyliana is de tweede artiest en is een snel groeiende influancer die ook erg goed kan draaien en er is een mogelijkheid voor een meet and greet. Timo Verpoort zal tussendoor met zijn ruime ervaring als DJ de bezoekers vermaken.

“Omdat we alle jongeren de kans willen geven om Stuiterbal te bezoeken, hebben we de prijzen laag gehouden. We hoeven geen winst te maken en daarnaast willen we een goede basis leggen voor de toekomst”, vult Henk Uijen aan. “Als Stuiterbal in de smaak valt, zal er zeker een vervolg komen”.

Wil je ook Stuiterbal bezoeken?
Het feest is op maandag 12 februari van 20.00 uur tot 0.00 uur en vindt plaats in de Berchplaets. Kaarten kosten 5 Euro en zijn te verkrijgen via de website van De Berchplaets. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken en is de consumptieprijs 1,50 Euro. Blijf op de hoogte van Stuiterbal door de Instagrampagina te volgen.