Berghem – De Openbare Verkoop en Rommelmarkt zal dit jaar op zondag 29 oktober 2023 plaatsvinden. Van 9.00 tot 14.00 uur vindt de rommelmarkt plaats en om 13:30 uur begint het programma van de openbare verkoop. Alle benedenzalen van Dorphuis de Berchplaets, een aantal marktkramen en een grote tent op het buitenterrein zullen weer vol staan met allerlei artikelen die tijdens de ophaaldag zijn opgehaald door de vele vrijwilligers. Er zal voor iedereen weer iets te vinden zijn.

De openbare verkoop zal zoals gewoonlijk worden geopend door dansgarde de Sticarda’s. Daarna worden weer vele goederen en diensten onder de hamer verkocht aan de hoogste bieder. Ook dit jaar zullen dat weer vele gigantische (nieuwe) goederen zijn. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan het carnaval in het Knollenrijk. Om dit voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

De entree bedraagt vanaf 12 jaar 3,00 euro. Voor de jeugdige bezoekers zijn er verschillende activiteiten georganiseerd.

Tot zondag 29 oktober!