2023 Is voor ons een jubileumjaar : in 1933 werd onze vereniging opgericht, en dus bestaan we nu 90 jaar.  We zijn gestart als fanfare Concordia, later omgebouwd tot harmonie, en sinds enkele jaren zijn we een ‘brede’ muziekvereniging. We willen “het” muzikale anker zijn voor iedere muzikant in Berghem. Momenteel hebben we diverse muziekgroepen : het harmonieorkest, de slagwerkgroep, het studieorkest Gruppo Muzikalo, het Bergs Koor, het Ensemble, en het klarinet-kwartet.
Bij een verjaardag hoort een feest !    En op dat feest is iedereen welkom.
Op zondagmiddag 5 november vindt vanaf 14:00 uur ons Muzikaal Jubileum plaats in Zalencentrum De Merx. Iedereen is welkom, zeker de inwoners van Berghem. Er zullen mini-concerten worden gegeven door onze muziekgroepen . Oud-leden kunnen komen om te buurten (reünie), maar wellicht vinden zij het uitdagender om weer eens mee te spelen……  Reünisten s.v.p aanmelden via muziekverenigingberghem.nl. De entree is gratis.  Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat in onze oude vertrouwde ‘collecte-trommel’   Zondagmiddag 5 november wordt een combinatie van muziek en gezellig buurten. Het is een informeel samenzijn, géén receptie, en géén toespraken.  Op de poster staat 17:00 als eindtijd, maar langer blijven mag zeker (wij doen dat in ieder geval) 
Tot 5 november,
Houdoe,               Muziekvereniging Berghem

Als je wilt komen als reünie-bezoeker en/of als mede-muzikant , meld je dan aan
OF via de link https://forms.office.com/r/ng8Wa1JwS2
OF via onze website https://www.muziekverenigingberghem.nl/