Eén hele festivaldag voor jong en oud. Ook dit jaar zal de zondag tussen 12.00 en 19.00 uur compleet in het teken staan van kids. Met een line-up waar zowel de allerkleinsten als jonge tieners zich kunnen vermaken, is dit een te gek gezinsuitje. Nieuw dit jaar zijn de 10 challenges waar kids het tegen elkaar opnemen met zang-, dans- en sportopdrachten. Wie er het hardst kan zingen, het langst de bal hoog kan houden, de beste discomoves heeft of welke ouder het beste kan zaklopen zien we op zondag 3 september. Dat wordt lachen!

Dans, muziek en waaghalzerij
Naast al het nieuws, mogen we er uiteraard het vertrouwde verwachten in het bos van Berghem. Wie van muziek en dansen houdt, gaat uiteraard naar de silent disco, volgt een van de dansworkshops of gaat naar de dj-school. Waaghalzen halen hun hart op tijdens het monkey klimmen, laser gamen, de tokkelbaan, het whipe-out spel met luchtkussens of een sprong in het diepe (scary!).

Allerkleinsten
De allerkleinsten rijden gezellig een rondje met de pony, laten zich schminken tot fairytale – het festivalthema dit jaar! – om vervolgens de outdoor ballenbak in te gaan. Natuurlijk kan er ook volop geknutseld worden tussen alle activiteiten door.

Formule 1
Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook aan de Formule-1 liefhebbers gedacht. Want wat vorig jaar voor het eerst opgezet was met de gedachte om de diehards hun wedstrijd niet te ontnemen, bleek het een gigantische hit voor jong en oud. Het Formule 1 Court zal daarom ook dit jaar niet ontbreken.

Artiesten
Met Merle Kee, de Dikke Discoshow, Vieze Jack en Joris Brukx wordt het één groot feest op de familiedag van het Hoessenbosch Festival. Daar omheen draait Dj Sonny de leukste hits en verzoekjes. Vergeet goochelaar Lars van Tuijl niet die je met zijn illusies op het puntje van je stoel laat zitten.  

Tickets
Wie naar de familiedag op zondag 3 september wil komen, kan online tickets kopen voor iedereen die 2 jaar of ouder is. Ze kosten €10,- per stuk en je kunt ze bestellen op www.hoessenboschfestival.nl.