Bij zonovergoten weersomstandigheden werd zondag op het met zand gevulde bitumen veld van KPJ Berghem, aan de Osseweg / Koppelsteeg, het Beachhandbal-toernooi gehouden. Met 15 teams van volwassenen en 4 teams met jongeren was het een mooi vol programma. Iedereen genoot met volle teugen van de sportieve strijd en van een natje en een droogje op z’n tijd. En iedereen kon er vrede mee hebben dat uiteindelijk het enige buiten-Bèrgse team (Tot Ons Genoegen, uit Geffen) er met de eerste prijs vandoor ging. De Kwêkers werden (hier) tweede en de KPJ Heren 3 werden derde (en wilden uiteraard een groepsfoto). Bij de jongeren waren de uitslagen (meen ik met te herinneren) Bettergonnie 1 (4), Bettergonnie 2 (3) en Ladies nog wat (2). De eerste prijs ging naar C.V. Doar heddi wè ôn.
Kijk voor de foto’s van Jos Verstegen op.