Carnaval Roots “Welcome To The Gaybar!)

Iedereen is van harte welkom bij de Roots in Berghem! Feestavond carnaval zaterdag “Welcome To The Gaybar!” Er waren o.a. Drag optredens.. Klik op de link hieronder voor vele foto’s, gemaakt door Willy Gielis 

11 februari 2023

Groots carnavalsbal een feest van de glimlach

p vrijdagavond werd in de grote zaal van de Merx het Groots Carnavalsbal voor mensen met een beperking gehouden. Het was, zoals altijd, weer beregezellig. Ze zouden het net zo goed het Grote-Glimlach-bal kunnen noemen, want die kreeg je maar bij weinigen van het gezicht. Ons eigen DJ Robert den Brok en Nie Perse droegen daar (met nog wat andere optredens) een steentje aan bij, maar de klapper van de avond was toch wel Jan Biggel. Hij kon het podium bijna niet bereiken door de vele fans die met hem op de foto wilden en ook op het podium werd het heel druk vanwege fans die mee wilden zingen. Kortom, een avond van het Grote Genieten.
Klik op onderstaande link om de vele foto’s, gemaakt door Jos Verstegen, te bekijken

11 februari 2023

Carnaparty bij de Merx heel geslaagd

n zaal 3 werd vrijdagavond de Carnaparty voor de jeugd van groep 6 t/m 15 jaar gehouden. Onder de bezielende klanken van DJ Sonny gingen de beentjes rap van de vloer. Het was 21:30 uur voordat ze het in de gaten houden. Kei-leuk dus.
Klik op onderstaande link voor de  foto’s, gemaakt door Jos Verstegen