Traditionele dorpszeskamp in Berghem leuk voor jong en oud

BERGHEM | De jaarlijkse dorpszeskamp in Berghem gaat na twee jaar pauze weer van start. De commissie is al druk bezig om er een spectaculair weekend van te maken. Op zaterdag 25 juni de jeugdzeskamp vanaf groep 6 tot en met 14 jaar en zondag 26 juni de dorpszeskamp vanaf 14 jaar. Zoals vanouds op het veld aan de Burgemeester van Erpstraat 80.

Krijgt de Megense Lulboom levenslange boomzorg?

MEGEN | Hét overzicht van bijzondere bomen met een prachtig bomenverhaal in Nederland: De Nationale Bomen Top 50. Een monumentale bomenactie ter ere van het 50-jarig bestaan van Nationale Bomenbank, waarmee Nationale Bomenbank en Terra Nostra willen benadrukken dat bomen belangrijk zijn. De Top 5 bomen worden geadopteerd en ontvangen gratis levenslange boomzorg.

Brandweer blust flinke bermbrand in buitengebied van Oss

OSS | De brandweer werd woensdagmiddag rond 15.30 uur opgeroepen voor een bermbrand langs de Meerdijk in het buitengebied van Oss. Omdat de autospuit de brand niet kon bereiken vanaf de Macharenseweg is het waterkanon via de Oijenseweg naar de plaats van de brand gereden en begonnen met blussen. De autospuit is ook via de Oijenseweg ter plaatse gegaan. De fikse brand was vrij snel geblust met het waterkanon. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.