Lezing 'Pubers in huis?' in Berchplaets

BERGHEM | Wat moet je doen (of laten) om iets te bereiken met je kind? Hoe voer je überhaupt een normaal gesprek met je puber? Dr. Aletta Smits geeft op dinsdag 22 oktober tijdens Berghem Wijzer een lezing over het onderwerp 'Pubers in huis?' In deze lezing geeft zij handvatten en begrip hoe pubers tegemoet te treden en hun belevingswereld beter te begrijpen.

Berchs Heem geeft bordje ‘Voor Joden verboden’ aan Kamp Vught in bruikleen

VUGHT/BERGHEM - Een 'fout bordje’. Zo betitelt heemkundekring Berchs Heem de vondst een klein jaar geleden door de nieuwe bewoners van een huis aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem. Op de zolder van een schuur werd een houten bordje met de tekst ‘Voor Joden verboden’ aangetroffen. Op de achterzijde een stempel van de voormalige gemeente Berghem.

Voetbalplaatjesactie bij Berghem Sport samen met Jumbo

BERGHEM | Binnenkort gaat bij voetbalvereniging Berghem Sport een voetbalplaatjesactie van start. Dat gebeurt in samenwerking met de twee vestigingen van de Jumbo in Berghem. De kick-off vindt vandaag (woensdag) om 14.30 uur plaats op sportpark De Koppelsteeg in Berghem. Tussen 14.30 en 16.30 uur kunnen kinderen of hun ouders de boeken ophalen. De niet afgehaalde boeken worden via de leiders van de teams verspreid.