1 november sluiting indiening subsidieaanvragen

Belangrijke mededeling Dorpsraad Berghem: 1 november sluiting indiening subsidieaanvragen De Dorpsraad krijgt ieder jaar een budget van de gemeente Oss waarin zij eenmalige subsidies kunnen verstrekken aan (vernieuwende) initiatieven en activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid en saamhorigheid van Berghem. Een van de eerste punten die de hernieuwde Dorpsraad Berghem met elkaar heeft besproken is ‘hoe om te gaan met subsidie-aanvragen in 2020?’. We hebben besloten om alle aanvragen van 2020 in één keer te behandelen en te beoordelen in een overleg in november. Dit betekent dat er nog de mogelijkheid is om tot uiterlijk 1 november 2020 een eenmalige subsidieaanvraag in te dienen. De Dorpsraad neemt contact op met reeds ingediende aanvragen om hen hierover te informeren.

Korte brand in wooncomplex Berghem

BERGHEM | In een wooncomplex aan het Beatrixhof in Berghem heeft zaterdagavond kort brand gewoed. Kort voor half negen vatte in het complex een doos papier vlam waardoor rookontwikkeling ontstond.

Korte brand in woonzorgcentrum Berghem

BERGHEM | In een woonzorgcentrum aan het Beatrixhof in Berghem heeft zaterdagavond kort brand gewoed. Kort voor half negen vatte in het complex een doos papier vlam waardoor rookontwikkeling ontstond.