Avondvierdaagse SJJ van 18 t/m 21 augustus

Flyer Avond4daagse page 001Het is gelukkig mogelijk om de avond4daagse te organiseren. Natuurlijk houden wij ons aan de regels van het RIVM, zodat het veilig is voor iedereen. Als we samen de 1,5 meter regel in acht houden, gaat het een geslaagde avond4daagse worden.

Open Valkenswaardse kampioenschappen

 

logo taekyonberghemOp zondag 19 januari was voor taekwondovereniging Taekyon Berghem het eerste toernooi van 2020. Met ruim 240 deelnemers uit een aantal landen was het een mooi toernooi. Er kon gestreden worden op de onderdelen tuls en sparring. De leden van Taekyon Berghem waren erg gemotiveerd om goed te presteren, dat is hen ook gelukt: Tuls:

Taekwondo – Open Dutch

 

logo taekyonberghemZaterdag 25 januari was in Helmond een van de grootste taekwondotoernooien van Europa. Voor de tweede week op rij vaardigde Taekyon Berghem deelnemers af naar een toernooi. Dit keer was het slechts een select gezelschap dat meedeed aan het toernooi met een heel hoog niveau. Enkele deelnemers wisten een medaille te behalen:

NK 2019 Bullshooter Open

dartVan 25 t/m 27 oktober aanstaande wordt het NK Bullshooter Open gehouden in Zalencentrum de Merx te Berghem. Dit grootse event is dit jaar voor de derde keer in handen van Bullshooter Events Nederland. De voorbereidingen zijn al weken in volle gang en het beloofd een geweldig weekend vol mooie wedstrijden te worden waar vooral ook een gezellige sfeer bovenaan staat! Naast spelers uit de eigen competitie worden andere spelers uit Nederland verwacht, maar ook darters uit Noorwegen, Duitsland, Denemarken, Spanje, België, en Frankrijk.