Het harde werken wordt beloond met een lasdiploma

1200780Vorige week was aan de werkstukken al af te lezen dat de negen jongeren de praktische vaardigheden wel onder de knie hebben. Maar daarnaast is het fijn om te weten dat ze tegelijkertijd ook hebben geleerd hoe ze veilig moeten lassen. En vanavond was het officiële moment dan daar. Onder leiding van de allerhoogste Prins Dave d'n Urste, daarbij bijgestaan door Jeugdprins Rowen en Jeugdadjudant Ivar, werden de diploma's uitgereikt. Veel succes nu met de wagenbouw!
Klik op "lees meer" voor de foto's van Deniz van Haren

Serious Request The Lifeline geniet in Berghem

9686De DJ's van Serious Request The Lifeline hadden al snel door wat wij al heel lang weten. Berghem alias het Knollenrijk is het gezelligste stukje tussen Goes en Groningen. Wat de Bèrgse bevolking gisteren weer liet zien, daar kan geen promotieteam tegen op. In één woord: keigezellig.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Jos Verstegen

Lascursus legt goede basis voor glorieuze toekomst Verlichte Optocht

9650Ook dit jaar kon, dankzij een enthousiaste groep las-coaches en een prachtige oefenlokatie bij Ferross in Oss, weer een negental jongeren opgeleid worden tot heuse las-meesters. Na 7 cursusavonden lieten Stijn Ouwens, Lars Soutendam, Lars van den Berg, Ray van Maren, Daan van Summeren, Freek en Theun van den Akker, Just Bergers en Paul van den Heuvel zien dat ze een degelijk werkstuk konden afleveren. Dat zit wel snor volgende week bij de diploma-uitreiking bij Tante Toetje.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Jos Verstegen