Mini-Run voor KiKa en Mappa Mondo

minirun bewerktVoor de Leerlingen van de Fonkeling en het Molenveld.

OP vrijdag 19 april is het weer zover en gaan de Koningsspelen weer van Start Een onderdeel van de Koningsspelen is de Sponsorloop georganiseerd door Stichting Berghem tegen kanker Een Mini-Run voor KiKa en Mappa Mondo

Paasmandjes voor De Wilberthof

2016 03 24 PaasmMaria 050Donderdagmiddag was er een kleine invasie op De Wilberthof; leerlingen van Basisschool Het Molenveld kwamen zelfgemaakte en gevulde paasmandjes overhandigen aan de bewoners van De Wilberthof. Het werd een leuke ontmoeting tussen de jeugdige leerlingen en de senioren. De paasattentie werd met een brede glimlach in ontvangst genomen. En na afloop was er nog een gezellig samenzijn in de zaal van het restaurant. Maria Nuijen was er bij, keek er naar en maakte een mooie fotoserie.

Ook TV-Berghem was er bij en maakte het volgende verslag.

Galabal Molenveldschool

2015 07 05 molenveld gala 11Donderdagavond kreeg de bonte stoet voertuigen die de deelnemers aan het galabal van basisschool Het Molenveld vervoerde veel bekijks en natuurlijk ook de outfits en modecreaties van de leerlingen. Na de ontvangst door het organisatiecomité, ouders, familie en andere belangstellenden bij de rode loper werd het echte galabal voor de genodigden binnen voortgezet. Foto's: Maria Nuijen.

Verkoeling op Basisschool Het Molenveld

Goed drinken, in de schaduw of binnen blijven. Dat is het recept voor de kinderen van Basisschool Het Molenveld tijdens de hittegolf. Om ervoor te zorgen dat de kinderen het niet te warm krijgen, werden ze vanmiddag door Snackbar Silly`s getrakteerd op ijsjes. Dit om de hitte stress wat te temperen. Namens de kinderen en leerkrachten bedankt voor deze lekkere traktatie. 

Galafeest Molenveld

HetMolenveldDe leerlingen van groep 8 van basisschool Het Molenveld hebben een galafeest op donderdagavond 27 juni. De leerlingen verzamelen om 18.30 uur op het kerkplein en rijden daarna in een stoet naar het Molenveld, waar dit jaar het galafeest wordt gehouden. De leerlingen lopen vanaf de parkeerplaats voor de school (de zogenaamde zoen- en zoefstrook) over de rode loper op de speelplaats naar de hoofdingang van de school.

Vakantierooster 2012-2013

HetMolenveldHet vakantierooster van Basisschool het Molenveld is vanaf nu ook in te zien via Berghem.nl! Klik op de afbeelding hiernaast om het rooster te openen...
Het is ook te openen via het hoofdmenu 'Verenigingsleven' - 'Basisschool Het Molenveld'.

Meer info via Basisschool het Molenveld. (ook te openen via: 'Diversen' - 'Weblinks naar Bergse sites')