HBS groep wint De Bergse Kwis 2018

bergse kwis uitslagZaterdagavond 19 januari mocht het team HBS groep de wisselbeker van De Bergse Kwis 2018 in ontvangst nemen. Volledig Incorrect de winnaar van de vorige editie moest nu genoegen nemen met plaats twee. Het team van Abrakadaver eindigde op de 3e plek. In het doorzettersklassement - nieuw dit jaar - eindigde het team van De Brouwers op de 1e plaats, Das gèn Lachuswerrik pakte hier de tweede prijs. De poedelprijs Overall ging evenals vorig jaar naar team Kersten.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Kerstboomverbranding 2019 weer een mooi spektakel

5795Een van de leuke dingen die ieder jaar aan de hoogheid van het Knollenrijk is voorbehouden is het in de fik steken van de stapel kerstbomen die de jeugd van Berghem heeft samengebracht op het terrein van Willy van Erp. Ook Sjoerd d'n Urste, die samen met zijn adjudant was komen opdraven, had hier zichtbaar zin in. Na een kort bedankwoordje aan het organiserende comité Stichting Jeugd en Jongeren, de brandweer en de hardwerkende jeugd ging hij al snel tot actie over. Toen de fik er goed in zat werd nog even chocomel uitgedeeld en werd d.m.v. loting bepaald welke jongeren een prijsje mochten komen afhalen, als dank voor hun harde werk.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Jos Verstegen

Nieuwjaarsreceptie Berghem Sport

AD14292Het was woensdagavond eerst verzamelen en afscheid nemen van de oude kantine , waarna men gezamenlijk en voorafgaand van enkele jeugdige voetballertjes , richting de geheel nieuwe accomodatie vertrok . Na een woordje van voorzitter Gerard Broers was het natuurlijk ook tijd voor het huldigen van de aanwezige jubilarissen .

Klik op "Lees meer" voor de foto's van Ad Megens

Jos van Vught Bèrgse Ondernemer van het Jaar 2018

5424Exact tegelijk met de Prinsheerlijk-verkiezing in Zaal 1 werd in Zaal 3 de Bèrgse Ondernemer van het Jaar 2018 bekend gemaakt. De ruim 130 leden van de Ondernemers Vereniging Berghem hadden eerder al hun stem hiervoor uit kunnen brengen. Genomineerd waren Alwin van Erp (SNS), Jules van Heeswijk (Jures techniek) en Jos van Vught (HV Timmerwerken). Na wat gerommel met het geluid om de spanning op te bouwen, kwam uiteindelijk de winnaar uit de envelop van notaris De Vree. Jos van Vught, van harte gefeliciteerd!
Klik op "lees meer" voor meer foto's van Jos Verstegen