Brand in zorgcentrum Beatrixhof

1460111Gisteravond is er brand ontstaan in zorgcentrum Beatrixhof. Door kortsluiting in een t.l. buis zijn brandende delen in een doos met papieren terecht gekomen en is die vervolgens ook gaan branden. De brandweer had de brand snel onder controle. De ambulance-medewerkers hebben één persoon onderzocht, maar ziekenhuisopname was niet nodig
Klik op "lees meer" voor de foto's van Deniz van Haren

1 november sluiting indiening subsidieaanvragen

469Belangrijke mededeling Dorpsraad Berghem: 1 november sluiting indiening subsidieaanvragen De Dorpsraad krijgt ieder jaar een budget van de gemeente Oss waarin zij eenmalige subsidies kunnen verstrekken aan (vernieuwende) initiatieven en activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid en saamhorigheid van Berghem. Een van de eerste punten die de hernieuwde Dorpsraad Berghem met elkaar heeft besproken is ‘hoe om te gaan met subsidie-aanvragen in 2020?’. We hebben besloten om alle aanvragen van 2020 in één keer te behandelen en te beoordelen in een overleg in november. Dit betekent dat er nog de mogelijkheid is om tot uiterlijk 1 november 2020 een eenmalige subsidieaanvraag in te dienen. De Dorpsraad neemt contact op met al ingediende aanvragen om hen hierover te informeren.


Via de deze link kun je meer informatie vinden over de huidige richtlijnen met betrekking tot subsidieaanvragen. Ook kun je hier een formulier vinden om de subsidieaanvraag daadwerkelijk in te dienen http://www.dorpsraadberghem.nl/index.php/subsidieaanvraag.

Autobrand op de grens met Berghem

174Aan het Drontermeer in Oss (de Geer), op steenworpafstand van de Nieuwe Steeg in Berghem, voltrok zich gisteravond een autobrand. De aanwezige brandweer kon ook niet meer voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Deniz van Haren

Gaslek aan Kloosterstraat

469Op dinsdag is bij graafwerkzaamheden aan de Kloosterstraat (ter hoogte van de ingang van het kerkhof) een gaslek ontstaan. Enexis, politie en brandweer (die op steenworpafstand zit) waren erbij om dit euvel te verhelpen. Naar verluidt liep het met een sisser af ;-)
Klik op "lees meer" voor de foto's van Deniz van Haren

Première van Sanne Voets's Olympische kür

0055Vrijdagmiddag, onder een stralend zonnetje, demonstreerde Sanne Voets met haar paard Demantur voor de allereerste keer haar nieuwste kür. Dit gebeurde bij haar thuis onder toeziend oog van een beperkt aantal genodigden. De planning was dat ze dit deze week zou doen in Tokyo, bij de Paralympische Spelen. Helaas kon dat vanwege Corona niet doorgaan. Maar Sanne is niet iemand die vervolgens bij de pakken gaat neerzitten. Met extra inzet zorgt ze ervoor dat ze klaar is voor elke wedstrijd of evenement waarbij ze haar bijzondere ruiter-skills kan laten zien.
Klik op "lees  meer" voor meer foto's van Jos Verstegen