Tuureindse Zondaggemerge 2020

2020 BoerenbruidspaarZondagmorgen 19 januari stond bij cv De Bietenbouwers de Tuureindse Zondaggemerge op het programma. Op deze drukbezochte, gezellige, carnavalseigen bijeenkomst in de Berchplaets staan er meestal enkele vaste punten op de agenda. Dansclub BeatYes presenteert de nieuwe dansen en de verloving van het Boerenbruidspaar wordt aangekondigd. Dit jaar worden Paul van der Heijden en Hanneke van Erp op carnavalsdinsdag 25 februari 2020 om 12.00u door de burgemeester van 't Tuureind in de onecht verbonden.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Willy Gielis.

HBS groep winnaar Berghse Kwis 2019

uitslag bergse kwis 2019Zaterdagavond 18 januari is in een volle Berchplaets de uitslag van de Bergshe Kwis 2019 bekendgemaakt. Een kinderkwis was een succesvolle uitbreiding in 2019. Voor deze eerste keer schreven zich 14 teams met jeugdige deelnemers in. Een spannende uitslag met uiteindelijk twee winnaars: Vloer is Lava en Yannick, Quinten en Friends. In de categorie Doorzetters, 43 teams, waren de eerste drie plaatsen voor: 1 It Giet (altyd) oan! 2 Pittig gekruid en op 3 De Kriekskes. In de hoogste categorie met 35 teams ging de strijd om de wisselbeker tussen oude bekenden. De winnaar van vorig jaar HBS groep mag het kleinood weer voor een jaar in de prijzenkast zetten. Op 2 en 3 de oud-winnaars CV AbraKadaver en Volledig Incorrect.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Kerstboomverbranding 2020 Berghem

kerstboomverbranding 2020 BerghemTraditiegetrouw is er dit jaar weer de kerstboomverbranding in Berghem. Deze is gisteren gehouden aan de Hoessenboslaan. Het is een samenwerking tussen de brandweer van Berghem en Stichting Jeugd en Jongeren.

Foto's door: Eva Bos

 

Rock the Roots 2020

rocktherootsZondagmiddag 12 januari vond in Bar Roots voor de eerste keer voor de echte liefhebbers de muzieksessie Rock the Roots plaats. Rock the Roots wil meer muziek naar Berghem halen, niet alleen rock, maar ook blues, jazz en diverse andere soorten muziek en stijlen. Voor meer info www.cave4all.com en www.cafe-roots.nl. De band "100% Katoen" wist in stijl met hun optreden het talrijke rockpubliek met bekende covers te vermaken.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Willy Gielis.

Nieuwjaarsreceptie 2020 in de Berchplaets zwart-wit

receptie 2020 berghem zwart-witTijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie werd Henk Boeijen in het zonnetje gezet en werd hem de zilveren Willibrordus uitgereikt voor de vele jaren dat hij actief is geweest als vrijwilliger voor verschillende organisaties en actieve loopbaan in Berghem. Onder het genot van een glaasje en een hapje was het een gezellig samenzijn aan het begin van het nieuwe jaar met alle goede wensen voor elkaar. Namens ons team van www.berghem.nl wensen wij jullie allen een gelukkig nieuw jaar.

 Foto's door: Maria Nuijen