AMICITIA speelt “Vrouwen op bestelling”

BERGHEM – Toneelvereniging AMICITIA uit Berghem speelt drie voorstellingen in het weekend van 11 en 12 mei in Dorpshuis De Berchplaets in Berghem. De voorstelling “Vrouwen op bestelling” is een hilarische klucht in vier bedrijven en is geschreven door Astrid de Haan en Jan Tol. De regie is in handen van Joris Brukx. Kaarten à 8 euro per stuk zijn te reserveren via www.amicitiaberghem.nlOp zaterdag 11 en zondag 12 mei start de avondvoorstelling om 20 uur. Op zondag start de middagvoorstelling om 15 uur.

Het nieuwe sportpark "De Koppelsteeg" officieel geopend

AD16297Vrijdagmiddag was het dan eindelijk zo ver . Wethouder de heer Kees van Geffen was de eerste die mocht scoren na de officiele opening . Tijdens deze gelegenheid werden 6 leden gehuldigd als "Lid van verdienste " maar de grootste en terechte eer voor Willy van den Oever . Hij werd benoemd tot erelid van Berghem Sport .

Klik op "Lees meer" voor foto's van Ad Megens

Boerenbruiloft 2019

Vandaag was er de boerenbruiloft op de Wilberthof. Het betreft het bruidspaar Albens. Anton Hoefnagels bezegelde het huwelijk in het onecht op zijn eigen ludieke wijze. Het paar werd door twee metworsten en een lintje met elkaar verbonden. Nadat er ook een mand vol met lekkere brabantse lekkernijen was aangeboden. Hierna kregen alle bewoners de gelegenheid het bruidspaar te feliciteren. De middag werd voortgezet met een lekker hapje en een drankje en een gezellig muziekske.

Foto's door Maria Nuijen

 

Verloving boerenbruidspaar en onthulling princes Wilberthof 2019

De nieuwe carnavals princes draagt de naam Truo en haar adjudant is Rien van den Heuvel. Samen vormen zij het duo dat de bewoners van de Wilberthof verzorgt van sfeer en gezelligheid tijdens de carnavalsdagen op de Wilberthof. Tijdens de gezellige middag op de Wilberthof heeft de onthulling plaatsgevonden.

Mede is ook bekendgemaakt de verloving van mevrouw Corry en meneer Martien van Amstel die dinsdag samen als boerenbruidspaar in de onecht worden verbonden.

We wensen de bewoners van de Wilberthof fijne carnavalsdagen.

Foto's door Maria Nuijen

 

Jeugdoptocht bij de kerk 2019

Het was een prachtig mooie jeugoptocht met gezellige drukte. Ondanks weersvoorspellingen was het mooi weer. Ook de bewoners van de Wilberthof hebben met volle teugen genoten van de mooi verklede volwassenen en kinderen en prachtig gebouwde wagens. Er werden veel handjes geschud door de prinsen en prinsessen. Veel snoepjes werden er uitgedeeld over en weer. Alom een geslaagde jeugdoptocht 2019 in Berghem.

Foto's door Maria Nuijen