2019 Helmarun - Deelnemers grandioos ingehaald

helmarunIn het weekend van 18 en 19 mei is de Helmarun gelopen. De lopers hadden een traject van 420 km van Den Helder naar Maastricht af te leggen. De stichting Berghem tegen Kanker nam met twee teams deel; één hardloopteam bestaat uit lopers, verzorgers, catering en logistiek. Een hele klus voor de regelaars om het allemaal aan te sturen, met natuurlijk de hulp van het thuisfront, helpende handen en heel veel sponsors. Bij de Berchplaets werden de teams op een grandioze manier ingheaald.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

2019 Roots: 't Lof - nr. 2

lof 2Zondagmiddag om 14.00u was er weer 't Lof in Roots. Wethouder Van Orsouw mocht plaatsnemen in de biechtstoel. Een interview met DJ Leon Hoeks, een artiest van eigen bodem. En daarnaast nog wat muzikale, nostalgische en historische intermezzo's. Genoeg stof om het publiek een kleine twee uur te boeien en te vermaken.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Willy Gielis.

2019 Amicitia speelt: Vrouwen op bestelling

amicitiaIn het weekend van 11 en 12 mei speelde toneelvereniging Amicitia drie maal het stuk "Vrouwen op bestelling", onder regie van Joris Brukx. Volop belangstelling, drie maal een uitverkochte zaal in dorpshuis De Berchplaets. De omgetoverde grote zaal, met tribune, gaf een echt theater gevoel. De spelers (met vijf debutanten) brachten een vlot blijspel in vier bedrijven op de planken. En... er kon gelachen worden.
Klik op "Lees meer" voor de foto-impressie van Bert Akkermans.

2019 Zonnebloem Berghem Kras op cruise

Zonnebloem Berghem Kras op cruiseVrijdagmiddag 10 mei maakten de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Berghem tijdens de jaarlijkse ontspanningsmiddag een muzikale cruise. Het gezelschap De Gouden Mix Tilburg verzorgde de muzikale reis door Europa met de voorstelling "Kras op cruise".
Voor meer info over de Zonnebloem afdeling Berghem de site https://www.zonnebloem.nl/berghem bezoeken.
En voor meer foto's: https://www.facebook.com/dezonnebloemberghem/
Klik op "Lees meer" voor enkele foto's van Bert Akkermans.

Noodkreet voor Berghem's gezin

 

190513BerghemnareninnoodBeste Dorpsgenoten,

Een familie uit ons mooie dorp is in zwaar weer beland. In noodweer. Natascha (47) gaat dood. Binnen een paar weken of maanden zal ze overlijden aan kanker en laat dan haar man Frank en drie kinderen in rouw én financiële problemen achter. Wij kregen een anonieme oproep om dit gezin te helpen. Hier werken wij graag aan mee, want zoiets laten we in Berghem toch niet gebeuren!
De SNS Bank in Oss heeft gratis een rekeningnummer voor Frank en Natascha beschikbaar gesteld: NL89 SNSB 0783 352417, ten name van F. van den Akker

Klik HIER voor meer informatie