Berghem Bruist 2019

 

Bruisende Bergse 2019Afgelopen zondag is Berghem Bruist gehouden in De Piekenhoef in Berghem. Het is een mooie zonnige dag geweest met activiteiten voor jong en oud georganiseerd door verenigingen, stichtingen en ondernemers uit Berghem die verspreid zijn over verschillende kraampjes. Er zijn demonstraties gehouden op de twee podiums en bij de kraampjes was er van alles te zien en doen. Daarnaast konden bezoekers genieten van een lekkere Bruisend Blond, dat een speciaal voor Berghem Bruist gebrouwen bier is. Henk en Sjannie Govers hebben dit jaar de Bruisende Bergse verdient met hun werkzaamheden in het verenigingsleven in Berghem. (264 foto's)

Foto's door: Maria Nuijen

 

Berghem Bruist 2019 portretten

Berghem Bruist 2019Afgelopen zondag is Berghem Bruist gehouden in De Piekenhoef in Berghem. Het is een mooie zonnige dag geweest met activiteiten voor jong en oud georganiseerd door verenigingen, stichtingen en ondernemers uit Berghem die verspreid zijn over verschillende kraampjes. Er zijn demonstraties gehouden op de twee podiums en bij de kraampjes was er van alles te zien en doen. Daarnaast konden bezoekers genieten van een lekkere Bruisend Blond, dat een speciaal voor Berghem Bruist gebrouwen bier is. Henk en Sjannie Govers hebben dit jaar de Bruisende Bergse verdient met hun werkzaamheden in het verenigingsleven in Berghem.(73 foto's)

 

Foto's door: Maria Nuijen

 

Officiële ingebruikname Eddy-van-der-Wielen-studio

8559Een half uurtje voorafgaand aan de officiële opening van de nieuwe ruimtes van TV Berghem werd officieel de Eddy-van-der-Wielen-studio in gebruik genomen. Dit gebeurde door de onthulling van een plakkaat, met een cartoon van Eddy van der Wielen, door de kinderen van Eddy, Alex en Monique. Uiteraard mocht hierbij de vrouw van Eddy, Bea, niet ontbreken. Bestuurslid Nicla Smits memoreerde dat Eddy eigenlijk niks moest hebben van onderscheidingen, maar iedereen was het er wel over eens dat dit eerbetoon heel mooi en passend is voor Eddy die veel betekend heeft voor TV Berghem en zich juist ook erg heeft ingespannen om deze nieuwe lokatie te krijgen.

Opening Berchs-Heem en TV Berghem nieuwe locatie

Opening Berchs-Heem en TV BerghemBerchs-Heem en TV Berghem zijn de afgelopen tijd bezig geweest met het inrichten van de nieuwe locatie voor beide organisaties. Vandaag is de officiële opening geweest van zowel Berchs-Heem als TV Berghem in de voormalige kantine van Berghem Sport. Tijdens de opening van de nieuwe locatie van Berchs-Heem werd er interessante informatie gegeven over de geschiedenis om aan te geven dat Berghem al in het verleden een belangrijke plaats in Brabant is geweest. Aan de voorkant van het gebouw is een bord onthuld om aan te geven dat vanaf nu Berchs-Heem aan de Osseweg in Berghem ligt. Via de voorkant van het gebouw kunnen bezoekers naar Berchs-Heem en via de zijkant naar TV Berghem.

 

Foto's door: Maria Nuijen en Imre Nuijen

 

De 10 van Berghem senioren en Prijsuitreiking

10vb seniorenOm 19.30u was de start van de trim-prestatieloop De 10 van Berghem voor senioren. Hier ging de strijd ook om de punten voor het Maasland Run Classic klassement. Bij de 10 km heren finishte Niels Verhagen uit Berghem in een tijd van 32m42s als eerste. Niels Staring kwam als 4e over de streep en was hiermee de beste Berghemse atleet in de categarie 35+. Kyara Gijsbers finishte als eerste bij de dames. Corinna Knijnenburg mocht bij de dames senioren de bloemen in ontvangst nemen. Op de 5km finishte Stijn de Looijer als snelste, op deze afstand was de eerste dame Anne Knijnenburg.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.
Klik op de link voor de uitslagen: http://www.softwareavoss78.nl/runwad/