2019 Zeskamp Senioren - Deel 2

zeskampseniorenDe tweede serie foto's van de KPJ Dorpszeskamp voor senioren. Nog enkele proeven, prijsuitreiking en als toegift en toetje om het evenement af te sluiten een gezellig potje freestyle buikschuiven. En daar was met dit zomerse weer veel animo voor.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Dorpszeskamp 2019

AD21295Op deze bloedhete zondag werd weer hard gestreden om de fel begeerde titel , met de uiteindelijke winnaar " het Rocket team " .

Klik op "Lees meer" voor de foto's van Ad Megens

2019 KPJ Zeskamp Jeugd

19jeugdprijsuitreikingDe prijsuitreiking bij de KPJ Zeskamp Jeugd was een spannende aangelegenheid. Het verschil tussen de nummers één en drie was slechts zeven punten. Een close finish. Het team de Stinkdieren behaalde met 408 punten de derde plek. De Supergappies hadden een puntentottaal van 413, goed voor de tweede plaats. En het team van Fc Klungels mocht met een totaal van 415 punten de wisselbeker in ontvangst nemen.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Jeugdzeskamp 2019

AD57999Wederom een fantastische zeskamp georganiseerd door KPJ Berghem . Het team " FC Klungels " was uiteindelijk de winnaar van deze geslaagde jeugdzeskamp .

Klik op "Lees meer" voor de foto's 

2019 Avondvierdaagse - Dag 4 afgelast: brand bij Silly's

190621a4d4b 4565De vierde dag van de Avondvierdaagse in Berghem vond geen doorgang. Op advies van de brandweer werd het wandelevenement afgelast, door een brand bij snackbar Silly's. De deelnemers zouden te veel hinder ondervinden van de rookontwikkeling. De lopers die met hun stempelkaart naar de Berchplaets waren gekomen konden de medaille ontvangen.Na de eerste drie mooie wandeldagen kwam er een onverwacht, vroegtijdig slot aan het evenement.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

2019 Avondvierdaagse - Dag 3

2019 a4d dag3Op de derde dag van de Avondwandelvierdaagse was het weer prima wandelweer. Industrieterrein Danenhoef en een stuk Piekenhoef stond er voor de 5 km lopers op het programma. De 10 km route maakte een uitstapje naar de Naaldhof en over de fietsbrug weer terug naar Berghem. Waar de lopers op het Meester Gielenplein werden ingehaald met de gezellige muziek van de Trampolino's.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

2019 Avondvierdaagse - Dag 2

2019 avond4daagse dag 2Op de tweede dag van de Avondvierdaagse in Berghem mochten de wandelaars door het groene buitengebied. De deelnemers van de 5 km route maakten een rondje over 't Gement, een stukje Geer en door de Spaanderstraat terug naar het centrum van Berghem. De 10 km wandelaars moesten nog een lus extra tot aan Dorte. Een mooie route met een fris polderwindje, lekker wandelweer.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

2019 Avondvierdaagse - Inschrijven en start dag 1

avond4daagsePrins Sjoerd loste dinsdagavond om 18.00u het startschot voor de eerste dag van de Avondwandelvierdaagse. 's Middags bij het inschrijven in de Berchplaets hadden zich al meer dan 600 deelnemers aangemeld voor de routes over 5 of 10 km. De 5 km wandelaars maakten een rondje over Berghem Zuid en Piekenhoef. De deelnemers aan de 10 km deden Hoessenbosch en Herperduin aan, om daarna weer terug te keren naar het Meester Gielenplein. Een mooie start van het wandelevenement voor jong, oud en rolstoelers.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Hoessenbosch speelt Vrouw Holle

img_8185.jpgVandaag was de premiere van familievoorstelling Vrouw Holle, gespeeld door speelgroep Hoessenbosch.
Het was een erg leuke en vrolijke voorstelling.

Foto's: Sandra Bouwman.