HBS groep wint De Bergse Kwis 2018

bergse kwis uitslagZaterdagavond 19 januari mocht het team HBS groep de wisselbeker van De Bergse Kwis 2018 in ontvangst nemen. Volledig Incorrect de winnaar van de vorige editie moest nu genoegen nemen met plaats twee. Het team van Abrakadaver eindigde op de 3e plek. In het doorzettersklassement - nieuw dit jaar - eindigde het team van De Brouwers op de 1e plaats, Das gèn Lachuswerrik pakte hier de tweede prijs. De poedelprijs Overall ging evenals vorig jaar naar team Kersten.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Personeel Albert Heijn in Berghem wacht nog steeds op salaris

BERGHEM | De Albert Heijn aan de Sint Willibrordusstraat 45 in Berghem sluit vrijdagavond 25 januari de deuren. In het contract met de verhuurder staat dat de huur met de huidige franchisenemer afloopt. Het personeel van de winkel krijgt echter geen enkele duidelijkheid.

Kerstboomverbranding 2019 weer een mooi spektakel

5795Een van de leuke dingen die ieder jaar aan de hoogheid van het Knollenrijk is voorbehouden is het in de fik steken van de stapel kerstbomen die de jeugd van Berghem heeft samengebracht op het terrein van Willy van Erp. Ook Sjoerd d'n Urste, die samen met zijn adjudant was komen opdraven, had hier zichtbaar zin in. Na een kort bedankwoordje aan het organiserende comité Stichting Jeugd en Jongeren, de brandweer en de hardwerkende jeugd ging hij al snel tot actie over. Toen de fik er goed in zat werd nog even chocomel uitgedeeld en werd d.m.v. loting bepaald welke jongeren een prijsje mochten komen afhalen, als dank voor hun harde werk.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Jos Verstegen