Kerstboomverbranding 2019 weer een mooi spektakel

5795Een van de leuke dingen die ieder jaar aan de hoogheid van het Knollenrijk is voorbehouden is het in de fik steken van de stapel kerstbomen die de jeugd van Berghem heeft samengebracht op het terrein van Willy van Erp. Ook Sjoerd d'n Urste, die samen met zijn adjudant was komen opdraven, had hier zichtbaar zin in. Na een kort bedankwoordje aan het organiserende comité Stichting Jeugd en Jongeren, de brandweer en de hardwerkende jeugd ging hij al snel tot actie over. Toen de fik er goed in zat werd nog even chocomel uitgedeeld en werd d.m.v. loting bepaald welke jongeren een prijsje mochten komen afhalen, als dank voor hun harde werk.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Jos Verstegen

Ravage en meerdere gewonden na auto-ongeluk in Berghem

Bij een zwaar ongeluk op de N329 bij Oss zijn vrijdagnacht meerdere mensen gewond geraakt. Rond kwart voor één 's nachts botsten op de kruising van de Megensebaan en de Osseweg in Berghem twee auto's op elkaar. Een van de auto's kwam daarna tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Nieuwjaarsreceptie Berghem Sport

AD14292Het was woensdagavond eerst verzamelen en afscheid nemen van de oude kantine , waarna men gezamenlijk en voorafgaand van enkele jeugdige voetballertjes , richting de geheel nieuwe accomodatie vertrok . Na een woordje van voorzitter Gerard Broers was het natuurlijk ook tijd voor het huldigen van de aanwezige jubilarissen .

Klik op "Lees meer" voor de foto's van Ad Megens

Brand bij transportbedrijf in Oss

OSS | Brandweerkorpsen uit Oss, Heesch Berghem werden woensdagnacht rond 4.40 uur opgeroepen voor een brand aan het Randmeer in Oss. Bij v.d. Camp OSS brandden drie vrachtwagens uit, één is zwaar beschadigd aan de voorkant. De loods zelf vatte geen vlam. Bij de brand kwam veel rook vrij. De politie onderzoekt of het om brandstichting gaat. Er raakte niemand gewond.