€ 800 energietoeslag voor lage inkomens in gemeente Oss

Huishoudens met een laag inkomen kunnen in Oss een eenmalige energietoeslag van € 800 krijgen in 2022. Met dit extra geld kunnen zij een deel van de energiekosten betalen.
Toeslag aanvragen: Op www.oss.nl/energietoeslag leest u welke voorwaarden gelden en wat u moet doen om de energietoeslag aan te vragen.

Zorgen over uw (energie)rekeningen?

Kijk eens of u kunt besparen op uw energieverbruik. Weet u niet hoe? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek met een energiecoach, gewoon bij u thuis. Meer informatie, tips en adviezen over het gesprek en energie besparen vindt u op www.ossschakeltdoor.nl.

Als u geldzorgen hebt, is het ook belangrijk daar met iemand over te praten. Dat kan een bekende zijn, of professionals of vrijwilligers die mensen helpen bij hun geldzaken. Denk aan de Sociaal Raadslieden of een consulent bij de gemeente. Op www.oss.nl/zondergeldzorgen vindt u een handig overzicht van de mogelijkheden.

De oplossing van geldzorgen kan ook liggen in het vinden van (ander) werk. Ook daarvoor kunt u bij de gemeente terecht. Kijk voor de mogelijkheden op www.oss.nl/hulpbijwerk.

www.oss.nl/energietoeslag