KPJ Zeskamp voor de jeugd en de volwassenen komt er weer aan!

kpjzeskamp2022


De jaarlijkse dorpszeskamp gaat na 2 jaar pauze gelukkig weer van start. De commissie is al druk bezig om er een spectaculair weekend van te maken. Op zaterdag 25 juni de jeugdzeskamp vanaf groep 6 t/m 14 jaar en zondag 26 juni de dorpszeskamp vanaf 14 jaar. Zoals vanouds op het veld aan de  Burg. van Erpstraat 80 in Berghem. Zorg dat je erbij bent.

 

Bij de zeskamp worden de deelnemers door het uitvoeren van verschillende proeven getest op kracht, behendigheid en samenwerking. Aan de zeskamp kan je deelnemen met een team van 10 personen (minimaal 4 meisjes/dames). Uiteraard is het slim ervoor te zorgen dat je een paar reserve deelnemers hebt. Voor de jeugd zijn er 2 coaches 18+ verplicht aanwezig, bij de volwassenen is dit 1 coach.

Het inschrijfgeld bedraagt €15,- voor de jeugd en €25,- voor de volwassenen. Aanmelden kan tot 1 juni.

Dus heb je zin in een sportieve en vooral gezellig dag meld je team dan voor 1 juni aan via de link op de KPJ-site of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor overige informatie en vragen kan je terecht op kpjberghem.nl en volg de KPJ op facebook & Instagram voor het laatste nieuws.