83 artiesten op Hoessenbosch Festival

Nu we weten dat Hoessenbosch Festival met vier dagen helemaal los gaat, is het tijd om de artiesten in de spotlight te zetten. Op deze 6de editie van 1 t/m 4 september 2022 zijn er maar liefst 83 artiesten die hun kunsten vertonen op de stages die het hele weekend verwijzen naar ‘The 4 elements’. Deze kenmerken de genres bands, Nederlandstalig, après-ski, gekkigheid en hardstyle. Met een serieus rockprogramma mag dit genre vanaf deze editie aan dit rijtje worden toegevoegd. Bierliefhebbers opgelet: op zaterdag openen de deuren namelijk al om 14.00 uur ‘s middags voor de Beruchte Biercantus. Feest gegarandeerd!

De traditie om oude vertrouwde acts ieder jaar opnieuw een plek te geven in de line-up, wordt ook dit keer doorgezet. Zo zijn de huisdj’s DJ Menno, Disco Vision en DJ Sonny van de partij, net zoals de Silent Disco, Café de Snor en regionale hits zoals Etienne Alvares en de Mega Kuif Karaoke Show. De organisatie mag bovendien bekend maken dat Flemming afreist naar de bossen van Berghem, Jan Biggel van de partij is en er, met de komst van de Rattle Snake Shake en Punk Ass Ninja’s, geen rockfanaat meer stil zal staan. Het concept ‘Back tot the nineties’ komt in deze editie tot recht met – hou je vast! – de Party Animals. Tip! Begin de vrijdag meteen goed met de Smèrrig Diskjochies en Jody Bernal, blok je agenda op zaterdag al vanaf 14.00 uur voor de Beruchte Biercantus en eindig ‘m met de populaire coverband Staal met Glazen op de mainstage. Of voor het hardere werk bij the Evil Activities en ‘The Godfather of Hardstyle’ The Prophet.

Familiefestival
De familiedag groeit zo onderhand uit haar voegen en daarom besloot de organisatie om die naar de zondag te verplaatsen. Met deze extra dag kan er meer geprogrammeerd worden voor de kids en er dubbel zoveel bezoekers ontvangen worden. Tussen 12.00 en 19.00 zal er daarom naast de knutsel-, dans-, en sportactiviteiten een waar kidsfestival worden neergezet, compleet met timetable. In de mini-editie van 2021 hebben we hier al een beetje van mogen proeven. Ook dit keer zullen de bekende K2 zoekt K3, the Voice, Beat Me en Holland’s Got Talent artiesten er zijn. De allerkleinsten kijken naar poppentheater van onder meer Hoessenbosch en Kriskras. Nieuw is de Silent Disco voor de jeugd en grote namen zoals de Partyfriex en Zanger Kafke.

Tickets
Iedereen die vorig jaar al een ticket heeft bemachtigd, hoeft niets te doen en kan hiermee het festivalterrein op. Nog geen ticket? Op maandag 25 april start de verkoop van 500 extra tickets per dag. Op diezelfde dag zal ook de opzet van de HBF Business Avond bekend worden gemaakt, speciaal voor ondernemers en zzp’ers. Dit worden 4 magische dagen in de bossen van Hoessenbosch dus koop snel je kaarten!