INSCHRIJVEN BÈRGSE KINDERKWIS 2022

logo debergsekwisYes, je kunt je weer inschrijven voor een ouderwetse kwisavond! En wel op 16 April 2022.  Is jouw team nog in vorm? Trommel je mede-kwistijgers snel op en schrijf je in, uiterlijk 2 April 2022. 

Doorzettersklassement
Bij de inschrijving moet je doorgeven of je met het doorzettersklassement meedoet. Het doorzettersklassement is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen. Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken.

Categorieklassement
Ook dit jaar keert het categorieklassementen terug. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bèrgse glorie.

Wil je alles weten over het doorzettersklassement en de categorieklassementen? Klik dan hier.

Kinderkwis
Wist je dat De Bérgse Kwis ook een kindereditie heeft? Hiervoor is de inschrijving ook gestart. De KinderKwis is ook op 16 April, maar dan van 13.00 tot 17.00 uur. 

Bekendmaking categorieën
Elk jaar is het weer spannend welke categorieën De Bèrgse Kwis bevat. In aanloop naar 16 April maken we stapsgewijs de tien categorieën van De Kwis bekend. Dit doen we via onze socialmediakanalen. Volg ‘debergsekwis’ op Instagram en like ons op Facebook