Extra kaarten voor uitverkocht Hoessenbosch Festival 2022

hoeseofestivalHoewel de meeste vaste gasten hun kaarten al even op zak hebben voor Hoessenbosch Festival 2022, start op maandag 25 april de verkoop van extra festivaltickets. Het gaat hier om 500 kaarten per dag. De reden hiervan is het vermelden waard. Want het festival krijgt er een extra area bij en dus is er plek voor meer bezoekers. Hiermee zijn er straks vier area’s die elk in het teken staan van de vier elementen water, wind, aarde en vuur. Ook gaaf: op zaterdag openen de deuren niet om 19.00 maar om 14.00 uur, de familiemiddag wordt groter dan ooit tevoren en verdient daarom een eigen complete dag (!) én er komt een businessavond op de donderdag. Waar je ook voor kiest, van 1 t/m 4 september is het raak in de bossen van Hoessenbosch.

 

De organisatie is blij met de fantastische uitbreiding. “Het liefst wil je iedereen laten genieten van het festival”, stellen de bestuursleden van Berghem Events. “Als je uitverkocht bent kan dat simpelweg niet. Dat hadden we al een paar jaren op een rij op de zaterdag. De afgelopen tijd hebben we een mooie kans gepakt die ervoor zorgt dat we meer mensen kunnen ontvangen, maar waarbij het kleinschalige, sprookjesachtige karakter in tact wordt gehouden.”

The 4 elements
De opzet van het festival verwijst in alles naar het thema ‘The 4 elements’. Zo zijn er straks vier hoofdarea’s die visueel in het teken staan van water, wind, aarde en vuur. Ook de thema’s op het festivalterrein krijgen nieuwe namen, variërend van Nachtzicht waar de Silent Disco te vinden is en Hak Op de Tak met veel fun, interactie en vooral après-ski tot het Uillennest voor de liefhebbers van hardere stijlen. Natuurlijk is er de Oehoe ofwel de mainstage waar het allemaal om draait. Hoessenbosch zou Hoessenbosch niet zijn als er daaromheen nog allerlei leuks, grappigs en smakelijks te vinden is.

Eerste weekend van september
Zin in het Hoessenbosch Festival? Zet een grote cirkel in je agenda om het eerste weekend van september en maak alvast plannen om er met je vrienden, gezin of zakelijke relaties een mooie dag te beleven. Houd Facebook en Instagram bovendien in de gaten als je meer wilt weten over de line-up, de familiedag, de businessavond en natuurlijk over de extra kaarten die in de verkoop gaan op maandag 25 april. www.hoessenboschfestival.nl