Eind februari ontvangt u uw aanslagbiljet gemeentelijke- en waterschapsbelasting

Eind februari ontvangt u van BSOB het aanslagbiljet met gemeentelijke- en waterschapsbelasting. Op dit aanslagbiljet staan de belastingen die u betaalt aan de gemeente en het Waterschap. De WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand staat hier ook op. Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde?

De WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand staat op het aanslagbiljet. Verschillende particuliere bedrijven adverteren gratis bezwaar voor u te maken. Als u via een particulier bedrijf bezwaar maakt, duurt het enkele maanden voordat u reactie krijgt. Denkt u dat de WOZ-waarde niet klopt? Bel dan direct met BSOB. De taxateurs van BSOB staan u zelf te woord. Zij streven ernaar u binnen twee weken al antwoord te geven.

De kans dat de WOZ-waarde wordt aangepast, is aanzienlijk groter als u zelf contact opneemt.

Niet alle particuliere bedrijven leveren maatwerk. Dat betekent dat er een standaardbrief wordt gestuurd. Vaak kunt u zelf het beste vertellen wat er met uw woning of bedrijfspand aan de hand is, waardoor de WOZ-waarde niet goed is. Mocht u er niet uitkomen met de taxateur, dan kunt u alsnog binnen zes weken schriftelijk bezwaar maken.

Extra telefonische bereikbaarheid BSOB

BSOB is telefonisch extra bereikbaar op maandag 21 februari tot en met vrijdag 25 februari van 09.00 uur tot 18.00 uur. Daarna is BSOB weer telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur. Bel het nummer 088 - 551 00 02.

Wilt u het aanslagbiljet in termijnen betalen?

U kunt het aanslagbiljet in maximaal tien termijnen betalen. Dit kan met een automatische incasso. Die kunt u aanvragen via de digitale balie https://digitalebalie.bs-ob.nl/.

Meer informatie

Heeft u andere vragen over het aanslagbiljet?

Bel dan BSOB via 088 – 551 00 00.