Haal zorg in huis met Bèrgse Steffi

 

Steffi Timmers Brands1De geboren en getogen Bèrgse Steffi Timmers-Brands is met haar ervaring in de zorg als verzorgende IG en zorgbemiddelaar onlangs de onderneming 'Haal zorg in huis' gestart waarmee ze een oplossing biedt om veilig en verantwoord in uw eigen omgeving te kunnen blijven wonen wanneer u zorgbehoevend bent.

'Haal zorg in huis' bemiddelt in 24-uurs-zorg, begeleiding en toezicht door middel van een inwonende zorg-au-pair, afkomstig uit diverse EU landen zoals Polen en Portugal. De klant staat hierin centraal en behoudt zijn eigen regie door zelf te bepalen hoe hij/zij de zorg wil inrichten. Deze zorg is volledig te bekostigen vanuit een Persoonsgebonden Budget en daarmee toegankelijk voor iedereen die zorgbehoevend is.

Voor meer informatie over wat 'Haal zorg in huis' voor u kan betekenen of voor advies omtrent het aanvragen van een indicatie of persoonsgebonden budget, kunt u contact opnemen via 06 192 494 29 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hzih