INSCHRIJVING DE BÈRGSE KWIS 2021 GEOPEND!

logo debergsekwisHeel voorzichtig openen we de inschrijving voor De Bèrgse Kwis 2021. Dus ja: je kunt je vanaf nu inschrijven! Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen rondom de huidige coronamaatregelen. Je kunt je team tot en met 17 december inschrijven voor De Bèrgse Kwis op 28 december 2021.

 

Doorzettersklassement
Bij de inschrijving moet je doorgeven of je met het doorzettersklassement meedoet. Het doorzettersklassement is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen. Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken.

Categorieklassement
Ook dit jaar keert het categorieklassementen terug. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bèrgse glorie.

Wil je alles weten over het doorzettersklassement en de categorieklassementen? Klik dan hier.

Kinderkwis
Wist je dat De Bérgse Kwis ook een kindereditie heeft? Hiervoor is de inschrijving ook gestart. De KinderKwis is ook op 28 december, maar dan van 13.00 tot 17.00 uur.

Bekendmaking categorieën Elk jaar is het weer spannend welke categorieën De Bèrgse Kwis bevat. In aanloop naar 28 december maken we stapsgewijs de tien categorieën van De Kwis bekend. Dit doen we via onze socialmediakanalen. Volg ‘debergsekwis’ op Instagram en like ons op Facebook.

Ontwikkelingen rondom coronamaatregelen

Wij hebben nog geen goed beeld van wat er na 4 december gaat gebeuren. Vooralsnog zetten we daarom in op een Bèrgse Kwis zoals je die kent, waarbij we er natuurlijk vanuit gaan dat je je verantwoordelijkheid neemt als je ziek bent en je de gezondheid van je teamgenoten voorop stelt. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, gaan we als organisatie opnieuw in spoedoverleg. Via social media en de mail houden we deelnemers op de hoogte. Uiteraard krijg je je geld terug als de kwis uiteindelijk niet door kan gaan. Maar laten we positief blijven en hopen dat al dat werk niet voor niets is geweest en we lekker kunnen kwissen op 28 december!