Buurkracht Oss project isolatie

 Denk je erover je huis te isoleren? Dan heeft Buurkracht-team Ussen Loovelt een aantrekkelijk aanbod voor alle inwoners van de gemeente Oss! Tot eind 2020 krijg je:

  • 15% korting op glas (HR++ of HR+++) en voor kozijnen + glas een vaste korting van 17,5%;
  • gemiddeld 20% korting op dak-, vloer- en spouwmuurisolatie.

Subsidie en financiering
Naast deze kortingen ontvang je via de tijdelijk verhoogde Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) nu tot 30% subsidie als je vóór 31 december 2020 tenminste twee soorten isolatie toepast. Wil je de investering later terugbetalen? Dan is het mogelijk een duurzaamheidslening bij de gemeente Oss af te sluiten tegen 1,6% rente.

Voordelen
Isolatie biedt vele voordelen zoals:

  • minder tocht en vocht: wooncomfort;
  • een lagere energierekening;
  • bijdragen aan de CO2-reductie;
  • verbeteren toekomstbestendigheid, zodat je je huis in de toekomst zonder gas kan verwarmen;
  • stijging van de waarde van je huis door hoger (vanaf 2021 nieuw!) energielabel.

Terugverdientijd 
Spouwmuurisolatie is relatief goedkoop en verdien je - de SEEH-subsidie meegerekend - gemiddeld binnen 3,5 jaar terug. Is de spouwmuur van jouw huis al geïsoleerd, dan is na-isolatie vaak mogelijk. Meer informatie over de terugverdientijd van andere isolatiemaatregelen en het Buurkrachtproject vind je op onze website: https://sites.googles.com/view/buurkrachtussenloovelt.

Doe je mee?
Doe je mee?  Neem dan contact op met:
- Duits Isolatie in Nijmegen voor dak-, vloer- en spouwmuurisolatie, telefoon: 024 373 47 11;
- Langenhuizen Glassservice uit Heesch voor glas en kozijnen, telefoon: 0412 45 24 44;
Geef aan dat je instapt via het Buurkracht-project Oss. Vragen? stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is ook mogelijk bij ons een warmtebeeldcamera te lenen.

Meer over Buurkrachtteam Ussen-Loovelt en energiebesparing in Oss

Ussen Loovelt is een Buurkracht-team dat bestaat uit bewoners uit de Osse wijk Ussen. De bewoners hebben elkaar als vrijwilliger gevonden om samen te zoeken naar mogelijkheden om energie te besparen. Meer over het team en het aanbod vind je op: https://sites.google.com/view/buurkrachtussenloovelt.

Meer weten over energie besparen in Oss? Kijk dan op ossschakeltdoor.nl