Werkzaamheden Rogstraat Herpen

Loga GemeenteOp 26 augustus starten we met de werkzaamheden aan het Alard van Herpenplein en de Rogstraat. Vanaf 28 september sluiten we de Rogstraat af voor doorgaand verkeer.

Wat gaan we doen?
We gaan de bestaande verharding verwijderen en bomen kappen. De riolering in de Rogstraat vervangen we door nieuwe riolering. Daarna brengen we nieuwe verharding aan. Ook leggen we in de Rogstraat aparte riolering aan om regenwater op te vangen. In de andere straten en op het plein gaan we een speciale fundering aanbrengen. Hiermee kunnen we het (regen)water opvangen en in de bodem terugbrengen. Ook daar gaan we weer nieuwe verharding aanbrengen. In de straten gebruiken we de huidige gebakken klinkers. Op het plein leggen we nieuwe gebakken klinkers.

Planning
• Vanaf 26 augustus gaan we bomen kappen en graafwerkzaamheden uitvoeren voor archeologisch onderzoek. Het verkeer in de Rogstraat kan dan nog gewoon doorgaan.
• Vanaf 31 augustus gaan de nutsbedrijven aanpassingen doen aan het netwerk.
• Op 14 september start aannemingsbedrijf Gebroeders Remmits BV uit Wijchen.
• Vanaf 28 september sluiten we de Rogstraat af voor doorgaand verkeer. Deze is vóór de kerstvakantie weer open voor verkeer.
• De werkzaamheden duren tot half maart volgend jaar.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met dhr. P Megens, telefoon 14 0412 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.