Avondvierdaagse SJJ van 18 t/m 21 augustus

Flyer Avond4daagse page 001Het is gelukkig mogelijk om de avond4daagse te organiseren. Natuurlijk houden wij ons aan de regels van het RIVM, zodat het veilig is voor iedereen. Als we samen de 1,5 meter regel in acht houden, gaat het een geslaagde avond4daagse worden.

 

De avond4daagse wordt gelopen in de week van dinsdag 18 augustus t/m vrijdag 21 augustus. Er zijn twee routes: 5 of 10 km. U kunt uw startbewijs kopen op dinsdag 18 augustus vanaf 15.00 uur op het Meester Gielenplein.

Elke deelnemer dient een startbewijs te kopen, dus ook ouders, kinderen, begeleiders, etc. De kosten voor deelname zijn slechts € 5,00 p.p. Het wordt niet gewaardeerd als mensen meelopen zonder een startbewijs. Tussen 18.00 en 18.30 uur kunnen de deelnemers starten en worden ze aangemoedigd door prins Dave en adjudant Geert-Jan.

Je moet je eerst aanmelden voor je gaat starten en dan ontvang je de route. Voor 20.00 uur worden jullie allemaal terug verwacht en het is verplicht om je even af te melden. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen, zodat het een mooie, gezellige avond4daagse gaat worden.

Voor meer informatie over dit wandelevenement verwijzen wij u naar onze website: www.sjjberghem.nl

Tot dinsdag 18 augustus ! Groetjes

Stichting Jeugd en Jongeren Berghem