Met De Fles Op Tafel Goes To Playa Del Merx

 

logo Playa del merxNu de meeste vakantieplannen in het water zijn gevallen vonden wij het een must daar wat aan te doen. We kunnen niet naar de Spaanse Playa, dus gaan we maar naar de Playa achter de Merx. Dat wordt ÉÉN GROOT zomers paradijs!

Een goed alternatief voor de Spaanse kust. We nodigen jullie alvast uit voor twee gave evenemementen op Playa del Merx in Berghem! Spreid je handdoek uit over het grote grasveld of het strookje strand en doe mee met de familie quiz. Of een aangepaste pubquiz die geheel past binnen de RIVM richtlijnen: een duo-pubquiz!  En wil je op de hoogte worden gehouden van de aller laatste ontwikkelingen check (en like!) dan ook onze Facebook pagina ‘Met De Fles Op Tafel’.

 

Pubquiz in duo’s @ Playa Del Merx

We gaan op vrijdag 10 juli 20:00 weer PubQuizen, deze keer in duo's. Dat geeft weer een hele nieuwe dynamiek en we willen natuurlijk de richtlijnen van het RIVM aanhouden. Jullie kunnen bekende rondes verwachten, allemaal in het thema 2!
We willen graag een camping/beach-gevoel creëren en daarom willen we jullie vragen om je klapstoel met tafeltje mee te nemen. Dan nemen jullie in ieder geval genoeg afstand van elkaar. Wil je meedoen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je teamnaam meteen. Deelname kost €10 per duo

Logo Met de Fles op TafelFamilie Quiz @ Playa Del Merx

Op Zondag 5 juli 14:00 is er een quiz voor maar nu voor gezinnen!  Een langgekoesterde wens om eens ook een quiz voor de kinderen iets te organiseren. Ze hebben nu eenmaal meer kennis over games, Teletubbies en Citotoets-achtige vragen. We laten ze ook bewegen op het moment dat de ouders de hersenen kraken. En dan willen we weer vragen om je eigen strandlaken/ kleedje mee te nemen en met jouw gezin mee te doen aan deze familie-editie. Wij denken dat deze activiteit vooral leuk is voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar, met hun ouders. Maar sommige volwassen voelen zich natuurlijk ook nog jong van geest. Ook hiervoor kun je jouw gezin opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deelname kost €15 per gezin

www.metdeflesoptafel.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FB Met De Fles Op Tafel

Henri & Cor