Fysio Roode bestaat 1 juli 2020 10 jaar!!

fysioRoode1Wij zijn er trots op dit met julli e te mogen vieren! 
Echter, deze mijlpaal in ons bestaan was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze patiënten en de steun van onze familie en goede vrienden. Hier zijn wij zeer dankbaar voor! 

fysioRoode2We zijn in 10 jaar tijd uitgebreid van 1 behandelkamer op de Tarwestraat naar 5 behandelkamers en een oefenzaal op de   Burgemeester van Erpstraat 4, locatie Imro-sana en 1 behandelkamer op de Osseweg 38a, locatie Four2Go. Met een team van 10 medewerkers en verschillende specialisaties  zorgen we elke dag weer voor tevreden gezichten.

Onze specialisaties zijn;

Fysiotherapie, Manuele therapie, Kinder Manuele therapie, Kinderfysiotherapie, COPD, Claudicatio Intermittens, Dry Neelding, Fascia Intergratie Therapie, revalidatie na CVA, fractuur en Corona daarnaast zijn we gespecialiseerd in complexe en chronische klachten.

Loopt u al langer met klachten rond en lijken ze onoplosbaar. Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0412-657956 of via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar je kunt ook via onze website een afspraak inplannen; www.fysioroode.nl