Henk Boeijen erelid www.berghem.nl

9M1A0013

Een paar weken geleden heeft Henk Boeijen bij de voorzitter aangegeven zijn activiteiten binnen de Stichting Global Village Berghem te gaan beëindigen. Hoewel hij ook al eerder aangegeven had hierover te denken, hebben wij hem tot nu toe altijd kunnen overhalen om nog even door te gaan. Maar nu heeft hij definitief, met pijn in het hart, de knoop doorgehakt.

 

En dat is voor iedereen die begaan is met www.berghem.nl wel even wennen want wie Henk Boeijen zegt, zegt www.berghem.nl. Vanaf de oprichting 20 jaar geleden is Henk één van de drijvende krachten achter de website. Veel van de vrijwilligers bij de website zijn door Henk naar voren geschoven. En jarenlang heeft Henk er als secretaris voor gezorgd dat we goede agenda’s en notulen hebben. En last but not least: door zijn werkzaamheden voor Gemeenschapsblad het Trefpunt en zijn  grote netwerk in Berghem bleven we altijd goed op de hoogte van het laatste nieuws.

Het was dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat wij Henk niet zomaar zouden kunnen laten vertrekken. En om die reden werd Henk Boeijen, tijdens de vergadering van 18 december 2019, vanwege zijn grote inzet en betrokkenheid vanaf het eerste uur,  officieel benoemd als allereerste Erelid van Stichting Global Village Berghem. Een unieke gebeurtenis voor een uniek persoon: van harte gefeliciteerd!