Zonnepanelen BuurtkrachtBerghemNoord

zonne2Wij Sandra, Jan, Frans, Harold van het buurkrachtteam “Zonnepanelen Berghem Noord” gaan onze buurkracht gebruiken voor een zonnepanelenaanbod voor de buurt. Als wij samen als buurtgenoten zonnepanelen laten installeren is het namelijk veel voordeliger, makkelijker en leuker.  Doe je mee?

zonnepanelen met inkoopvoordeel
Zonnepanelen zijn populair. Niet zo gek. Ze zijn betaalbaar en er is zonlicht genoeg in ons land. Je energierekening daalt plus je draagt bij aan het milieu. Als we het samen regelen is het voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger omdat het inkoopvoordeel oplevert. Dus hoe meer buren meedoen hoe beter!

altijd de beste keuze

Om tot een goed aanbod te komen vergelijken we samen met een onafhankelijk adviseur offertes van leveranciers uit de regio aan de hand van diverse criteria. Zo helpen wij je bij het maken van de beste keuze.

buren verzamelen
Om snel veel buren te verzamelen voor ons aanbod maken we gebruik van de buurkracht-app en andere middelen. Heb je interesse? Ga naar onze actie ZonnepaneleninBerghemNoord in de buurkracht-app, klik op doe mee en blijf, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting, op de hoogte.

De app is gratis te downloaden in de App/Play-store en zoek op buurkracht. Je kunt, om op de hoogte te blijven of voor vragen, ons ook mailen via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

meedoen
Laat ons weten of je interesse hebt! Meld je aan in de buurkracht-app of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Om op de hoogte te blijven.

Bij voldoende belangstelling denken wij midden september het beste/gunstigste aanbod te kunnen presenteren.

Met energieke groet, van je buurtgenoten!

Sandra Schreurs, Berghem.

Frans Verbon, Berghem.

Jan van Erp, Berghem.

Harold Mazen, Berghem.