NIEUW: Estafetteloop bij “De 10 van Berghem”

Logo estafetteloopOp vrijdag 6 september 2019 is er weer het jaarlijkse hardloop evenement “De 10 van Berghem”. Naaste de gebruikelijke individuele loopafstanden van 1 en 2½ km voor de jeugd en 5 en 10 km voor volwassenen, kunnen er dit jaar ook teams meedoen aan de estafetteloop. Hiermee is het ook voor de minder getrainde lopers mogelijk om als team een mooie prestatie neer te zetten.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een team bestaat uit 4 personen die ieder het parcours van 2½ km lopen. Bij het wisselpunt op het Gielenplein geef je steeds je startnummer door aan de volgende. Een team mag ook uit 3 personen bestaan waarvan 1 loper 2 rondjes van 2½ km loopt (maar niet achter elkaar).

Het team met de snelste tijd op de totale 10 km is de winnaar.

Je mag een team samenstellen zoals je wilt, ongeacht leeftijd of geslacht.

Een mooie gelegenheid om als familie, vrienden of collega’s deze uitdaging aan te gaan!

 

Spreekt dit je aan? Zorg dan dat je een team vormt met gelijkgestemden waarmee je goed voorbereidt aan de start verschijnt!

De start is om 19.30 uur op het Gielenplein, tegelijk met de 10 km lopers

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per team.

Inschrijving kan op 6 september vanaf 18.00 uur in de Berchplaets. Vooraf aanmelden is wenselijk in verband met de organisatie. Voor aanmelden en/of vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen met deze estafette weer een leuk element toe te voegen aan de enige echte Bergse trim- en prestatieloop en daarmee meer mensen in beweging te krijgen!

Organisatie “De 10 van Berghem”

Estafetteloop berghem