Zoveel te doen op de kermis in Berghem

KermisMet compleet nieuwe én oude vertrouwde attracties, een feesttentprogramma met een hoog partygehalte en wel 30 activiteiten eromheen, behoort de kermis in Berghem inmiddels tot een van de meest veelzijdige onder de kerkdorpen. Van vrijdagavond 12 juli t/m dinsdag 16 juli is er continue vermaak en iedere dag – uniek! – gratis toegang tot de feesttent. Nieuw dit jaar: de prikkelarme kermis. “Hierdoor kunnen de allerkleinsten, maar ook kinderen en volwassenen met een beperking die anders nooit zouden komen toch genieten van de kermis”, aldus een trotse organisatie.


Vrijdag 12 juli – De nacht van Berghem
Dé aftrap van de kermis ’s avonds in de feesttent. Speciaal voor iedereen die zo houdt van Bergs zangtalent. De tent is geopend van 20.00 tot 01.00 uur. De attracties gaan pas op zaterdag open.
Zaterdag 13 juli – Kinderkermis vanaf 14.00 uur
Daar waar we het allemaal voor doen. Vandaag staan onze kinderen extra in het middelpunt. Zo kunnen ze tussen 15.00 en 17.00 hun actiemunten inzetten. Bovendien is er een clown en om 18.00 uur een goochelaar op het kermisterrein. ’s Avonds om 20.00 gaat de tent open en speelt coverband House of Rock de sterren van de hemel, afgewisseld met Dj Sonny.
Zondag 14 juli – Friends & family met prikkelarme kermis Rondom het vaste kermisprogramma met attracties en een terras, zijn er vandaag talloze activiteiten. Zo starten we de dag met een wandeltocht. Gevolgd door de langverwachte prikkelarme kermis van 12.30 tot 14.00 uur. De regionale bands Dude, Crazy Cadillac en Factor 3 spelen vanaf 14.00 uur bij het terras en in de feesttent.
Maandag 15 juli – Hollandse avond met John West en Nelis Leeman
Op deze dag gaan kinderen vanaf 6 jaar op pad met het duo Theo en Willem. Voor wie er nog nooit van gehoord heeft. In een grote stoet lopen de kids met dé entertainers van Berghem anderhalf uur lang over de kermis. Ze gaan in alle
attracties en krijgen ook nog wat te eten en te drinken. De kosten zijn €7,50 per kind en inschrijven kan, zolang het nog niet vol zit, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor drie tijdstippen die middag: 15.00, 16.15 en 17.30 uur. Voor kinderen uit Berghem, maar ook uit Oss en alle dorpen er omheen. Ouders zijn er trouwens verboden, mocht je dat nog niet weten. Maar wees gerust: die kunnen zich vermaken op het terras of op de braderie. ’s Avonds gaat het dak eraf in de feesttent met niemand minder dan John West en Nelis Leeman.
Dinsdag 16 juli – Q Music Foute Party De laatste dag alweer. Om 13.30 is er kinderbingo waar je gratis aan mee mag doen. Een aanrader! En last but nog least: dé foute party van Q-music (verkleden mag!) en uiteraard de vuurwerkshow.