25 jarig jubileum kinderboerderij de Beestenbergh

Logo Kinderboerderij

Zondag 10 september 1994 opende kinderboerderij de Beestenbergh haar deuren voor alle inwoners van Berghem en omgeving. Door een enthousiast team van vrijwilligers werden in 1992 de eerste plannen gemaakt, die al snel serieuze vormen aannamen. Wat wilden ze graag een plek in Berghem waar jong en oud elkaar kon ontmoeten, terwijl ze in contact konden komen met verschillende boerderijdieren.


De doelstelling was simpel, de kinderboerderij is bedoeld als ontmoetingsplaats voor jong en oud. Iedereen kan er luisteren, kijken naar en knuffelen met diverse dieren. Nu, 25 jaar later, is de doelstelling precies hetzelfde. En nog steeds draait de kinderboerderij volledig op de enthousiaste inzet en kracht van enkel en alleen vrijwilligers. Niet alleen door de mensen die werkzaam zijn op de kinderboerderij, maar ook de vriendengroep, sponsoren, de helpende handen en alle andere mensen die hoe dan ook betrokken zijn bij de kinderboerderij.
Dat is iets om dankbaar voor en trots op te zijn!
Er zijn zelfs op dit moment nog enkele vrijwilligers van het eerste uur werkzaam op de kinderboerderij! Dit bijzondere jubileum mag gevierd worden.

 

Jubileumweekend 24-25-26 mei

Op vrijdag 24 mei hebben we een receptie. Samen met alle vrijwilligers, oud vrijwilligers, sponsoren, vrienden en betrokkenen van de kinderboerderij heffen we t glas.
Ken of ben jij een oud vrijwilliger? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op de website, we hebben je er graag bij!

Op zaterdag 25 mei hebben we voor alle vrijwilligers met partners en de helpende handen een leuk dagje uit gepland staan! We gaan met z’n allen naar een leuke locatie waar we ons de hele dag vermaken. Aansluitend zullen we met elkaar een warm buffet en een drankje nuttigen.
De kinderboerderij is op deze dag gesloten voor bezoek.

eest.jpg

 

Zondag 26 mei is het groot feest voor iedereen!

Van 10.00 uur tot 17.00 uur is er feest op de kinderboerderij. Er zullen er tal van activiteiten zijn voor jong en oud. Er is een rodeokameel, een springkussen voor de kleintjes, je kan in een koets meerijden, er is een leuke dierendemonstratie, je kan geschminkd worden, lekker popcorn eten, mooie cakejes versieren en er zijn tal van andere leuke spelletjes.
Alle toegang en activiteiten zijn gratis en er is (gratis) koffie thee en limonade