Nieuwsbrief februari 2019

zondag 15 september 2019In 2018 waren we al begonnen met de voorbereidingen en nu begint het echt. Berghem Bruist is klaar voor de start! De locatie is bekend, de eerste flyers zijn gedrukt en de deelnemers kunnen zich aanmelden. Ook dit jaar is er natuurlijk weer Open Coffee Berghem met op 6 februari hoog bezoek.

 

Say cheese!

Voor het komende evenement hebben we weer een mooie foto gemaakt. De foto hebben wij al op de flyer gebruikt, op Facebook en zal nog te zien zijn op de andere uitingen voor het komende evenement. Onze Bruisende kids hebben de kou doorstaan om deze zonnige foto te maken. En daar zijn we hen natuurlijk heel erg dankbaar voor!

Brunch in de Piekenhoef

Op zondag 30 juni organiseren wij een brunch. Iedereen kan zich hier voor aanmelden om lekker mee te eten, gezellig samen te zijn, elkaar te ontmoeten. Kom ook en proef alvastberghem bruist poster de nieuwe locatie!
Zondag 30 juni 2019 vanaf 11.30 uur tot 13.30 uur op de Piekenhoef.
De kosten bedragen €12,50 per persoon, kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen €7,50 en tot 4 jaar is deelname gratis. Ben je via sponsoring “Vriend van Berghem Bruist” geworden? Dan is de deelname gratis. Bestel je kaarten via onderstaande link:
Tickets Berghem Bruist Brunch
De opbrengst van deze dag gebruiken we voor de organisatie van Berghem Bruist op 15 september.

Inschrijven deelnemers

Tijdens Berghem Bruist hebben wij natuurlijk deelnemers nodig. Verenigingen, stichtingen en ondernemers, die laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Dit kan door middel van een optreden, demonstratie of activiteit. Ook kan je je producten tonen of een activiteit bedenken waar je de bezoekers bij kan betrekken. Het thema is dit jaar proeven. Het zou natuurlijk geweldig zijn als je je daar als deelnemer op aanpast, maar is zeker geen verplichting. Wij jij deelnemen of meer informatie? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Open Coffee Berghem

open koffieOp woensdag 6 februari 2019 vanaf 20.00 uur vindt Open Coffee Berghem plaats in De Berchplaets. De hoofdgasten zijn dit keer Sjoerd van de Veerdonk en Jan van de Camp namens Stichting Carnaval Berghem. Kom langs en luister naar hun verhaal of stel de vraag die je altijd al had willen stellen. Na het inter-view is er tijd om te netwerken. Ook kan je al je vragen stellen over Berghem Bruist 2019 of je aanmelden als deelnemer, Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/opencoffeeberghem.