leutkrant de Pisknol van het Knollenrijk

pISKNOLBeste Knollen en Knollinnen, 
De bezorgers van carnavalskrant de Pisknol komen weer langs om de leutkrant van 2019 bij u te bezorgen. De Pisknol, onze eigen leutkrant, is dit jubileumjaar voor het eerst volledig in kleur! Zoals u gewend bent de laatste jaren is het ook deze keer weer een goed gevulde krant vol met bijdragen van Bergse carnavalsclubs, de burgemeester, Prins en gevolg en vele anderen! Hopelijk is het voor u net zo leuk om de krant te lezen als voor ons om deze te maken.

Het resultaat mag er ook dit jaar weer zijn, naar onze bescheiden mening. Een resultaat dat er niet zou zijn zonder de bijdragen van velen die het Berghems carnaval een warm hart toedragen. Iedereen hartelijk bedankt voor alle bijdragen die we hebben mogen ontvangen. En uiteraard gaat veel van onze dank ook uit naar de adverteerders en sponsoren.

De bezorgers van de Pisknol gaan op 18, 19, 21 en 22 januari 2019 van deur tot deur om de carnavalskrant aan u aan te bieden. Deze wordt aan u uitgereikt voor een vrijwillige bijdrage. Uw gift komt geheel ten goede aan de vele activiteiten van Stichting Carnaval Berghem. 

Veel leesplezier namens de redactie van de leutkrant van het 

Knollenrijk 'de Pisknol'