Muzikaal Kerstverhaal 2018

Poster Kerstverhaal 2018 4 page 001Op 23 december om 15.00 in de Berchplaets organiseert Muziekvereniging Harmonie Concordia in samenwerking met De Berchplaets voor de derde keer het muzikaal kerstverhaal. Een kerstverhaal voor jong en oud begeleid door muziek van het orkest. Soms spannend, soms grappig, maar altijd sfeervol.

Waar de eerste editie nog in de kerk was, is vanaf 2017 het muzikaal kerstverhaal in De Berchplaets. De Berchplaets geeft meer mogelijkheden voor inrichting, licht, geluid, verrassende effecten en toneel. Daarnaast wilden zowel Concordia als De Berchplaets families een mogelijkheid bieden om rond de kerst in een gezellige sfeer samen de kerst in te luiden.

In tegenstelling tot eerdere jaren zal dit jaar een bekend kerstverhaal worden gespeeld: Scrooge van Charles Dickens. Het podium van De Berchplaets zal hiervoor worden omgetoverd tot een 19e eeuwse Engelse stad.

Marianne van der Heijden volgt Barry Hoefnagels en Tessa Govers op als vertelster. Daarnaast zullen dit jaar vele toneelspelers op het toneel staan.

Entree tot 10 jaar is gratis. Vanaf 10 jaar is de entree €3,- De voorstelling is zonder pauze, zodat ook de kleinste toeschouwers de hele voorstelling kunnen meegenieten.