Zaterdag 26 mei wordt de Kiwanis Truckrun Oijen weer gereden

TruckrunAanstaande zaterdag wordt weer de Kiwanis Truckrun Oijen gereden. Vanaf 2014 organiseert
Kiwanis Oss deze tweejaarlijkse traditie, waar Oijenaar Arie van Hees samen met Willie van de
Meulenreek in 1998 de basis voor heeft gelegd.

Vanaf ’s morgens 7:45 uur zullen de eerste trucks en gasten al naar “het hart van Oijen” komen.

Om 10:00 uur zal de colonne met ruim 60 trucks vertrekken voor een mooie route door Macharen, Megen, Haren, Berghem, Oss, Heesch, Lith, Lithoijen om ca. 14:00 uur weer terug te komen in Oijen.

Tot 16:00 uur zullen onze gasten met een beperking daar deze mooie dag met een klein feestje afsluiten samen met hun begeleiders de truckchauffeurs en de ca. 50 motorrijders.

Wij beseffen dat dit enige overlast zal geven in Macharen, Megen, Haren, Berghem, Oss, Heesch, Lith, Lithoijen en Oijen.

Wij vertrouwen erop dat hiervoor opnieuw begrip zal zijn omdat we dit oen om onze ‘gasten’ met een verstandelijke beperking , maar ook de vele vrijwilligers die hieraan meewerken, een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kiwanis Oss zet zich in voor een aantal goede doelen waarbij vooral de kansarme kinderen uit de regio Oss centraal staan.

Zonder de grote groep vrijwilligers en natuurlijk de vele sponsors zou zo’n dag niet georganiseerd kunnen worden. Namens onze ‘gasten’ willen wij iedereen die hieraan mee heeft gewerkt via deze weg hartelijk bedanken.


Namens de stichting Kiwanis Truckrun Oijen.