De inschrijvingen voor het Osse WK zijn geopend

talentencampusVanaf vandaag kun je je inschrijven voor het Osse WK. Deze zomeravond voetbalcompetitie voor zowel bedrijven- als vriendenteams zal deze zomer voor het eerst plaatsvinden. Dit spektakel zal zich afspelen op sportpark de Talentencampus in Oss van 14 juni tot en met 15 juli op de woensdag- en vrijdagavonden.

 Het digitale inschrijfformulier vind je op: www.facebook.com/hetossewk of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Het Osse WK is een initiatief van de 20-jarige SPECO student Olaf Zonnenberg. Hij loopt sinds februari 2018 stage bij Sportbedrijf Talentencampus en kreeg de opdracht om een nieuwe activiteit te organiseren op de Talentencampus in de zomerperiode. Na onderzoek en deskresearch is gebleken dat in de zomerstop maar weinig voetbalactiviteiten georganiseerd worden in Oss terwijl hier wel veel behoefte aan is. Olaf Zonnenberg hoopt op 32 deelnemende teams; “Met 32 teams kunnen we het officiële WK Voetbal echt nabootsen. Maar met 16 deelnemende teams kunnen we er ook een mooie eerste editie van maken!”

Een mooie, zonnige zomeravond vol gezelligheid en voetbal. Wat wil je nog meer? Lekker een potje voetballen met je vrienden/collega’s om vervolgens te ouwehoeren terwijl je voetbal kijkt in de kantine of in het zonnetje.

Zeker nu het Nederlands Elftal zich opnieuw niet heeft geplaatst voor een eindtoernooi, zou het gemis van voetbal zwaar kunnen wegen deze zomer. Maar het Osse WK kan daar juist verandering in brengen. De afgelopen maanden zijn de voorbereidingen begonnen en is er een spectaculaire opzet gemaakt. Nu is het zaak om van deze opzet werkelijkheid te maken. We hopen op een hoop aanmeldingen!

 Wil je er meer over weten? Kijk dan op de facebookpagina van het Osse WK: www.facebook.com/hetossewk