Joost Ariëns Theater van de Stad

theater vd stadTheater van de Stad is de programmalijn van De Lievekamp waarbij we de deuren van ons theater zo wijd mogelijk openzetten. We willen een plek zijn waar je mensen kunt ontmoeten, waar je kunt genieten van cultuur, waar je gelijkgestemden tegenkomt, waar sociaal-culturele activiteiten plaatsvinden en waar ruimte is voor iedereen. Dit doen we door podium te bieden aan talenten die anders nooit in ons theater op zouden treden, of die zelf niet eens weten dat ze een talent hebben. Ook dagen wij mensen uit om ons aanbod te verrijken door de rol van programmeur aan te nemen en nieuw programma-aanbod voor ons theater te ontwikkelen, gebaseerd op jouw interesses, leeftijd of cultuur. Nieuwsgierig geworden naar Theater van de Stad, of heb je zelf een goed idee? Klik dan hier.

De kans dat er nog iemand rondloopt met de naam Joost Ariëns? Die is aanwezig. Maar dat er nog een Joost Ariëns bestaat met een volle, donkere baard is al onwaarschijnlijker. Er is maar één Joost Ariëns die in 1989 geboren werd in Berghem en daar op zijn kamer liedjes schreef met teksten als ‘Het juiste komt er aan en is het wachten waard.’

Joost Ariëns is stoïcijns, maar niet onverschillig. Hij combineert humor en poëzie alsof ze voor elkaar bestemd zijn. Droomt zich door de dag, maar blijft daarbij scherp. En verwerkt die combinaties in zijn Nederlandstalige liedjes. Eerder speelde hij al in theater Pepijn en theater Tiliander. Daarnaast is Joost Ariëns huismuzikant bij variété de Mus in Tilburg.