Open ochtend voor nieuwe ouders op basisschool De Fonkeling!

DeFonkelingWordt uw kind volgend schooljaar 4 jaar en bent u op zoek naar een basisschool? Woensdag 19 oktober aanstaande bent u van harte welkom om kennis te komen maken met onze school.

 

Zoals u wellicht weet bieden wij twee onderwijsconcepten waarmee we onze leerlingen echt zo passend mogelijk onderwijs kunnen aanbieden en ze kunnen voorbereiden op een fonkelende toekomst. Kortom: keuze!

Om te zien èn voelen hoe wij ons onderwijs dagelijks vorm geven bent u van harte welkom op woensdag 19 oktober van 9.00 tot 10.30 uur. Op zowel de Eerste als de Tweede Stroming staat de deur dan voor u open. Om u ook goed te woord te kunnen staan is het fijn als u laat weten dat u komt. Meldt u dan aan via onze website of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u deze keer niet in de gelegenheid om te komen? Ook op 31 januari, 9 maart en 4 april 2017 bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tussen 9.00 en 10.30 uur. Tijdens onze informatieavond op 23 januari 2017 gaan we dieper in op onze visie en werkwijze. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich hiervoor ook al aanmelden via de onze website.

Graag tot ziens!