INSCHRIJVEN LEERLINGEN BASISSCHOOL DE FONKELING BERGHEM

Wordt uw kind in het nieuwe schooljaar 2014/2015 (de periode van 1 augustus 2014 tot en met 31 juli 2015) vier jaar, dan kunt u uw kind aanmelden op de basisschool. Al enkele jaren bieden wij binnen onze school twee vormen van onderwijs aan.

Eerste Stroming: Samen op weg naar je eigen toekomst

Binnen deze onderwijsvorm staat structureel coöperatief leren en zelfstandig werken centraal. Methodes worden gehanteerd als leidraad. Hierbij wordt het jaarklassensysteem toegepast.

Tweede Stroming: Samen leren inspireren motiveren

Binnen deze onderwijsvorm wordt aangesloten bij de ontwikkelingsbehoeften van kinderen; methodes worden gehanteerd als bronnenboeken. Kinderen van verschillende jaargroepen zitten bij elkaar in één unit.

Op maandag 13 januari 2014 organiseren wij een informatieavond voor ouders/verzorgers van kinderen die in het nieuwe schooljaar vier jaar worden, waarin beide vormen van onderwijs nader worden toegelicht. Deze avond begint met een inloop om 19:30 uur. Het officiële gedeelte start om 19:45 uur en de afsluiting vindt plaats rond 21:00 uur. Wilt u aanwezig zijn, meldt u zich dan aan via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 401219.

U kunt uw kind vervolgens inschrijven op maandag 20 januari 2014 van 15:30 uur tot 17:00 uur in ons hoofdgebouw (Knolgroenveld 1).

Denkt u aan een geldig legitimatiebewijs en een kopie van een officieel document waarop het Burger Service Nummer van uw kind staat vermeld. Mocht u op maandag 20 januari verhinderd zijn, neem dan s.v.p. zo snel mogelijk contact op om een andere afspraak te maken (dit in verband met het aantal leerlingen in het nieuwe schooljaar en de samenstelling van de groepen). Dit kan zowel via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als telefonisch via 401219.

Graag tot dan!

Team Eerste en Tweede Stroming
Basisschool De Fonkeling