Taekwondo – Open Dutch

 

logo taekyonberghemZaterdag 25 januari was in Helmond een van de grootste taekwondotoernooien van Europa. Voor de tweede week op rij vaardigde Taekyon Berghem deelnemers af naar een toernooi. Dit keer was het slechts een select gezelschap dat meedeed aan het toernooi met een heel hoog niveau. Enkele deelnemers wisten een medaille te behalen:

Open Valkenswaardse kampioenschappen

 

logo taekyonberghemOp zondag 19 januari was voor taekwondovereniging Taekyon Berghem het eerste toernooi van 2020. Met ruim 240 deelnemers uit een aantal landen was het een mooi toernooi. Er kon gestreden worden op de onderdelen tuls en sparring. De leden van Taekyon Berghem waren erg gemotiveerd om goed te presteren, dat is hen ook gelukt: Tuls:

Taekwondo Battle of the Lowlands.

Zaterdag 21 september was in Almere het eerste taekwon-do toernooi van het seizoen, de ‘Battle of the Lowlands’. Ook Taekyon Berghem nam aan dit toernooi deel. Een aantal deelnemers wist het erepodum te bereiken. Op het onderdeel tuls  wist Niek Landman een 2e plek te behalen. Op het onderdeel sparren werden wat meer prijzen behaald: 2e prijs Lieke van den Berk, 2e prijs Imke van der Zande en een 1e prijs Daiko Martens. In totaal won Taekyon Berghem drie keer een 2e prijs en één 1e prijs. Het was een goede start van het seizoen.

 

NK 2019 Bullshooter Open

dartVan 25 t/m 27 oktober aanstaande wordt het NK Bullshooter Open gehouden in Zalencentrum de Merx te Berghem. Dit grootse event is dit jaar voor de derde keer in handen van Bullshooter Events Nederland. De voorbereidingen zijn al weken in volle gang en het beloofd een geweldig weekend vol mooie wedstrijden te worden waar vooral ook een gezellige sfeer bovenaan staat! Naast spelers uit de eigen competitie worden andere spelers uit Nederland verwacht, maar ook darters uit Noorwegen, Duitsland, Denemarken, Spanje, België, en Frankrijk.

NIEUW: Estafetteloop bij “De 10 van Berghem”

Logo estafetteloopOp vrijdag 6 september 2019 is er weer het jaarlijkse hardloop evenement “De 10 van Berghem”. Naaste de gebruikelijke individuele loopafstanden van 1 en 2½ km voor de jeugd en 5 en 10 km voor volwassenen, kunnen er dit jaar ook teams meedoen aan de estafetteloop. Hiermee is het ook voor de minder getrainde lopers mogelijk om als team een mooie prestatie neer te zetten.