2019 Bèrgse Wielerronde jeugd en junioren

bergse wielerrondeOp 2e Paasdag kwamen vóór en nà de Dikke Banden Race van de Bèrgse Wielerronde de categorieën jeugd/junioren jongens en meisjes in actie. Er was volop strijd voor de podiumplaatsen. En in de categorie Meisjes Junioren behaalde de plaatselijke coryfee Elise Uijen de overwinning. Proficiat!
Klik op "Lees meer" om de foto's van Bert Akkermans te bekijken.

2019 Bergse Wielerronde - Dikke Banden Race

dikkebandenraceOp 2e Paasdag kon de schooljeugd het wielerparcours van D'n Bèrgse Wielerronde uit proberen. Meemaken hoe het voelt om op een afgesloten parcours je rondjes te mogen hardrijden - wel op een gewone fiets, maar toch. Het geeft altijd een lekker gevoel. En na de wedstrijden in de diverse categorieën waren er natuurlijk ook winnaars. Die mochten het erepodium beklimmen om de bloemen, bekers en medailles in ontvangst te nemen.
Klik op "Lees meer" om de foto's van Bert Akkermans te bekijken.

Taekyon Berghem behaalt prijs in Zeewolde!

logo taekyonberghemZondag 10 maart was in Zeewolde de jaarlijkse Flevo Taekwondo Cup. Dit toernooi met deelnemers vanuit het hele land was een erg leuk toernooi. Er kon gestreden worden op de onderdelen tuls en sparren. Vanuit Taekyon Berghem nam een klein aantal deelnemers mee die goede resultaten boekten. Op het onderdeel tuls werd door Benthe Matthieu een mooie 2e prijs de volgende prijzen behaald: Op het onderdeel sparren won Niek Landman een 3e prijs. Benthe Matthieu behaalde op het onderdeel sparren een 2e prijs.

Jeugdrenners Berghem tweede paasdag in thuiswedstrijd

logo bergse wielerrondeVier jonge renners, allen met de wortels in de Bèrgse gemeenschap, strijden op tweede paasdag tijdens D’n Bèrgse wielerronde.  Drie van de vier zijn via de Dikke Bandenrace in aanraking gekomen met de wielersport en doen nu volop mee in wielerwedstrijden.