C.V. de Kwekers on tour !!

AD16688Vanmorgen zijn ze weer vertrokken vanuit het Knollenrijk om hun safaritrip voort te zetten tijdens de Helmondse Lichtjes parade . Dus als U deze prachtige wagen van C.V. de Kwèkers nog een keer wilt bewonderen , zou ik zeggen tot vanavond !!

Klik op "Lees meer" voor foto's van Ad Megens

55 jaar C.V. De Bietenbouwers

ad16551De oudste carnavalsvereniging van Berghem , C.V. De Bietenbouwers , bestaat dit jaar 55 jaar .  Een groot jubileumfeest met felicitatie's van diversen verenigingen en een huldiging van de oudste leden van de club . Frans den Brok en Tineke Vos zijn beiden 55 jaar lid van deze carnavalsvereniging , van harte !!

Klik op "Lees meer" voor foto's van Ad Megen

Sleutel teruggave en Knol verbranding

sleutelknolDinsdagavond zijn de laatste officiële carnavalshandelingen verricht in de Berchplaets: teruggave van de Sleutels. Aandachtswethouder van Berghem en het Knollenrijk kwam de sleutels persoonlijk in ontvangst nemen. Daarna vertrok de stoet naar het plein voor de Knol verbranding. Hiermee kreeg het carnaval in het Knollenrijk een warm slot.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Met nieuwe foto's van D'n Dort nog even nagenieten

1073Het is nog maar een goede week geleden, maar toch al een mooi moment om nog even na te genieten. En hoe kan dat beter dan met een serie foto's van de dinsdagmiddag bij D'n Dort? Naast de spectaculaire Gouden-Knol-uitreiking gebeurde er nog veel meer. De uitbaters Anne en Mark kregen de huisorde omgehangen en adjudant Jan moest zijn "skills" demonstreren om te zien of hij wel bij Dé Adjudanten kan toetreden. In een entourage met vermoeide, maar blije gezichten, slaagde hij daarin met vlag en wimpel.
Klik op "lees meer" voor 99 foto's van Helma van de Camp

34e Boerenbruiloft bij cv De Bietenbouwers

boerenbruiloftOp carnavalsdinsdag vierde cv De Bietenbouwers de 34e Boerenbruiloft. Manuela van Lier en Twan den Brok werden door de burgemeester van 't Tuurènd Antoon Hoefnagels in de onecht verbonden. Voor de burgemeester was het een jubileum. Dit was het 33e onechte huwelijk in zijn carrière dat voor zijn buro verscheen. Na de receptie en feestelijkheden kon men nog genieten van een uitgebreid boerenbuffet.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.