Inschrijving leerlingen op De Fonkeling

DeFonkelingAls uw kind in schooljaar 2016/2017 (de periode vanaf 1 augustus 2016 tot en met 31 juli 2017) vier jaar wordt dan mag het naar de basisschool! Basisschool De Fonkeling ligt in nieuwbouwwijk Piekenhoef in Berghem.

Lees meer >> >>

Basisschool de Fonkeling is gezond!

logo fonkelingBasisschool de Fonkeling heeft het landelijke vignet Gezonde School behaald. Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen en medewerkers. Met het vignet wil de school aan leerlingen en hun ouders laten zien dat zij de gezondheid van leerlingen en leerkrachten erg belangrijk vindt.

Glitter & glamour party de Fonkeling

DeFonkelingAs woensdag 15 juli hebben de leerlingen groep 8 (eerste stroming) van basisschool de Fonkeling een Glitter en Glamour party in de Berchplaats te Berghem. Rond 18.45 verzamelen ze bij de kerk in Berghem en om 19.00 gaan ze een route rijden door Berghem. De kinderen hebben zelf voor vervoer gezorgd, dus het zal er heel divers uitzien!
We verwachten de stoet rond 19.30-19.45 bij de Berchplaats, waar de kinderen over de rode loper naar de feestzaal kunnen lopen. Hier wacht hen een DJ en we hebben ook nog een leuke verrassingsact voor de kinderen in petto! Rond 22.30 zal de avond eindigen en we hopen dat de kinderen dan een onvergetelijke avond hebben gehad!