Het is bijna zover………zo ver!

MaastrichtDem Helder

Stichting Berghem Tegen Kanker loopt mee! Een estafetteloop van 420 kilometer dwars door Nederland. Start in Den Helder en finish in Maastricht. van 18 mei tot en met 19 mei 2019. Beleven en Meeleven Stichting Berghem tegen Kanker neemt dit jaar voor de 8e keer deel aan een prachtige Run. Dit jaar met de “Den Helder - Maastricht loop”
We starten met twee teams totaal een groep van ongeveer 45 personen. Zowel lopers, fietsers, chauffeurs, navigators, masseurs en mensen voor de verzorging van eten en drinken gaan mee om deze Run tot een ware beleving te maken.

2019 Pasen op De Beestenbergh

beestenbergh pasenZaterdag 20 april konden de jeugdige bezoekers van kinderboerderij De Beestenbergh zich weer uitleven met diverse paasspelletjes en andere activiteiten. Onder andere het beschilderen van paaseieren, opdrachten zoeken, kuikens en andere dieren knuffelen, wandelen tussen de geiten en schapen. En natuurlijk kwam de paashaas op bezoek.
Peter van den Berg maakte een mooie fotoimpressie; klik op "Lees meer" om de foto's te bekijken.

Laatste puntjes op de i bij AmIcItIa

7874Afgelopen maandag werd er druk gerepeteerd voor de uitvoering van Vrouwen op Bestelling die 11 en 12 mei op de planken zal komen. Wij gingen even een kijkje nemen.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans

Tomocon 2019 zondag

Tomocon 2019 zondagDit weekend werd Tomocon weer gehouden in de Berchplaets. Liefhebbers van anime komen vanuit het hele land bijeen om samen hun liefde voor Japanse tekenfilms en cultuur te delen. Tijdens Tomocon zijn bezoekers verkleed als een Japans stripfiguur of persoon uit een computerspel. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten waar de bezoekers aan mee kunnen doen zoals kaartspellen, computerspellen, karaoke en manga tekenen. Ook kunnen de bezoekers genieten van typisch Japans eten, optredens en kunnen ze onder andere boeken, tekeningen en actiefiguren kopen. Hieronder staan de foto's van de tweede dag.

 

Foto's door Maria Nuijen