2018 Nijmeegse 4Daagse - Dag 2

4daagse dag 2Woensdagmorgen 18 juli, de tweede dag van de Nijmeegse 4Daagse, kwam de bonte, veel roze, stoet wandelaars door Wijchen. Hier was ook weer een delegatie Bèrgse supporters present om de wandelaars aan te moedigen en van een natje en droogje te voorzien. De jongste Bèrgse deelnemers - Rik en Fer van Schaijk 11 jaar oud - kwamen ook langs.
Klik op "Lees meer" om de foto's van Anneke Boeijen te bekijken.

2018 Nijmeegse 4Daagse - Dag 1

n4daagse dag 1Dinsdagmorgen vroeg vertrokken in Nijmegen de eerste wandelaars om te beginnen aan dag 1 van de Vierdaagse 2018: de route door Elst. Ook uit Berghem weer heel veel deelnemers. De meeste van die lopers kwamen in Elst even bij de Bèrgse delegatie supporters langs voor een drankje, even buurten of om de benen omhoog te leggen. En daarna weer verder richting Nijmegen.
Klik op "Lees meer" om de foto's van Anneke Boeijen te bekijken.

KPJ sluit haar seizoen weer gezellig af

4502Afgelopen zondag sloot de KPJ tradtioneel haar seizoen af met de afsluitingsdag. En dat gebeurde zoals altijd met wat spelletjes met daar tussenin veel pauzes en na afloop een hapje en wat drankjes. Dit jaar werkte ook het weer erg mee en dan heb je aan een kruiwagen, tuinslang, springkussen, bananendozen en wat ballonnen meer dan genoeg om jong en oud te vermaken. En het was goed om te zien dat er dit jaar heel veel jong grut aanwezig was. De toekomst van één van de oudste clubs lijkt daarmee gegarandeerd.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Jos Verstegen

Wilberthof met Vrienden van... naar kermis

kermis dinsdagDinsdagmiddag verzorgde Stg. Vrienden van de Wilberthof een bezoek aan de kermis voor de bewoners van De Wilberthof. Een gezellige middag met ontvangst op het overdekte terras, met muziek van een accordeonist. Verder koffie met gebak en een drankje en natuurlijk een rondje over de kermis, mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers. En na terugkomt op De Wilberthof wachtte er nog een verrassing, een overheerlijke oliebol voor iedereen.
Klik op "Lees meer" om de foto's van Bert Akkermans te bekijken.

Kermis Berghem 2018 zondag avond

Zondagavond kermis in zwart-wit om het gevoel van een avondkermis toch weer een beetje terig te brengen. Het was gezellig tot in de late uurtjes.

 

Foto's: Maria Nuijen