Kindervakantieweek dag 2

2858Mede dankzij de schitterende weersomstandigheden werd deze 2e dag met de bijbehorende spelletjes een topdag . Morgen weer iets warmer dus ook weer meer water ??

Foto's : Willie Gielis (klik op "Lees meer" voor de foto's)

Kindervakantieweek 2017 - Dag 1

2017 08 21 kvw d1 2598De start van de kindervakantieweek is ieder jaar een spannende aangelegenheid. En het gaat al jaren volgens een vast stramien: aankomst bij de Kinderburcht, welkom, indeling groepen, materiaal verzamelen, gereedschap uitpakken, een leuke opening en dan aan de slag met hamers, spijkers en verf. Iedereen kan zich deze eerste dag volop uitleven bij het bedenken van ideeën en het bouwen aan de honken. Foto's: Willie Gielis.

Kindervakantieweek 2017 - Thema: 'Zomer Kerst'

2017 07 05 5511Op 5 juli is de inschrijving voor de kindervakantieweek 2017 al geweest. Stichting Jeugd en Jongeren mag dit jaar een kleine 500 deelnemers verwachten. Maandag 21 augustus gaat het evenement van start. Het terrein bij de Kinderburcht wordt komende week omgetoverd tot een kerstdorp. Sneeuw is er niet echt te verwachten, maar misschien wel kunstsneeuw! Wel te hopen dat het weer meewerkt voor de vele activiteiten die er op het programma staan. Vrijdagmorgen 25 augustus wordt de week afgesloten in het Hoessenboschtheater. Foto's: Bert Akkermans.

Herfstzon Fietsdag 2017

2017 08 02 7270Op woensdag 2 augustus meldden zich 100 deelnemers voor de jaarlijkse Fietsdag van seniorenvereniging de Herfstzon. 's Morgens om 09.00u vertrok de grote groep vanaf het meester Gielenplein, in Nistelrode stond de eerste pauze gepland. Verder over het Slingerpad richting Vluchtoord in Uden, daarna naar het Plattelandsmuseum voor de lunch en een rondleiding. Na deze lange, met veel nostalgie gevulde, stop via het Oventje, Zeeland naar Schaijk voor de laatste pauze. Om 18.00u was iedereen, na een tocht van ca. 60 km, weer terug in De Berchplaets voor het afsluitende diner. Foto's: Bert Akkermans.

Voor meer foto's svp de site van KBO-Berghem bezoeken.

Kermis 2.0

jve_0013Hoewel ie op zondagavond nog maar amper halfweg is, is nu wel al duidelijk dat de nieuwe opzet van de Kermis o.l.v. Berghem Events een gouden greep is. Naast de vertrouwde attracties zorgen de terrassen en de feesttent ervoor dat het publiek langer blijft hangen, al genietende van de live muziek en een hapje en een drankje. Ook iets verder van het kermisterrein verwijderd, bij Roots, zorgt live muziek voor sfeer en gezellige drukte.
Klik op "lees meer" voor meer foto's van Jos Verstegen