De Herfstzon 80 plus middag

80plusDinsdag 18 september verzorgde seniorenvereniging De Herfstzon een amusementsmiddag voor alle 80-plussers in Berghem en haar eigen leden. Na de optredens van artiesten en zangers van eigen bodem kon men nog aanschuiven bij het diner. Door de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne van vorig jaar kon deze middag aangeboden worden.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.
Meer foto's kunt u bekijken op de site van De Herfstzon:
http://www.kbodeherfstzon.nl/index.php/cultuur-van-bergse-grond-foto-s

Goede doelendag tandartsenpraktijk Berghem 2018

AD11912De hele zaterdag heeft het team van tandartsenpraktijk Berghem gewerkt voor hun goede doelendag . De opbrengst gaat dit jaar in 3 delen naar "Stichting Jeugd en Jongeren Berghem" , "Faharifoundation" en "Treesforall" .

Klik op "Lees meer" voor de foto's van Ad Megens

Marco Oomen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

AD11815Op vrijdagavond nam Marco Oomen na ruim 20 jaar afscheid van brandweerkorps Berghem .  In de kazerne ontving Marco een Koninklijke onderscheiding voor een grote geleverde bijdrage aan de openbare veiligheid in de gemeente Oss , uitgereikt door burgemeester W. Buijs-Glaudemans . 

Klik op "Lees meer" voor de foto's van Ad Megens

afsluiting Hoessenbosch Festival 2018

AD28932Had er een dak opgezeten was het er zeker af gegaan met Mr. hardcore DJ JDA , alias Leon Hoeks  , terwijl Tino Martin de show stal op de mainstage . Al met al weer een geweldige happening georganiseerd door Berghem Events !

Klik op "Lees meer" voor de foto's van Ad Megens