Meeste correcte antwoorden voor Volledig Incorrect

1853Zaterdagavond 13 januari werd duidelijk in welke mate al het gezwoeg en gepieker van een paar weken tot een hoge score had geleid. In de Berchplaets werd namelijk de uitslag van De Bergse Kwis 2017 bekend gemaakt. De Geheime Proef, die deze keer niet weggestreept mocht worden, werd als beste ingevuld door Astrid van Hoeij. Maar natuurlijk waren velen natuurlijk vooral benieuwd waar ze als team geëindigd waren. Als laatste twee bleven HBS en Volledig Incorrect op het podium staan. De laatste mocht uiteindelijk met de nieuwe beker (en de wisselbeker) naar huis.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans 

The Roots rocks!

3460Vandaag, zondag 14 januari, speelden twee bands bij de Roots, om geld in te zamelen voor "Join4energy", om kinderen met een stofwisselingsziekte te helpen. In een volle zaal speelde "100% katoen" voor een enthousiast publiek, met prachtige rock-nummers. In het café speelde de band "Bio Acoustic", afgewisseld door "100% katoen".
Klik op "lees meer" voor meer foto's van Willy Gielis

Berghem sluit knetterend de kerstperiode af

1131.jpgOp zaterdag 13 januari werd bij Willy van Erp aan de Hoessenboslaan de Bergse kerstperiode mooi afgesloten met de jaarlijkse kerstboomverbranding. Ondanks dat het veld nog behoorlijk nat was bleken de kerstbomen wonderbaarlijk droog. Het duurde dan ook niet lang of er was niet veel meer over van de grote stapel. En daarna konden Prins John en Adjudant Mark degene die de meeste bomen hadden ingeleverd blij maken met een kado. En voor iedereen was er uiteraard weer chocomel.
Klik op "lees meer" voor de foto's van Jos Verstegen

Ontluikend talent bij dikkebandenrace in de Hei

1111.jpgZaterdag 13 januari werd op het kindervakantieweekterrein onder ideale weersomstandigheden de jeugdwielerronde verreden, met deelnemers uit het hele land maar ook bijv. Daan van Rooij uit Berghem zelf. De meeste lokale deelnemers waren uiteraard weer te vinden bij de Dikkebandenrace die rond het middaguur werd verreden. Daar won de Bergse Collin Siebers uit Berghem de eerste prijs in de jongste categorie. Bij de dames was dit Isa Krebbers uit Deest. En in de oudste categorie wonnen Jasmijn Schimmel en Mart Kosterman, ook allebei uit Berghem.
Klik op "lees meer" voor meer foto's van Jos Verstegen

Veel jubilarissen bij Berghem Sport's Nieuwjaarsreceptie

15884.jpgAl heel snel in het Nieuwe Jaar hield Berghem Sport haar Nieuwjaarsreceptie en daarbij werden vele leden in het zonnetje gezet.
Piet van Schaijk en Jan Kuijpers (foto) zijn 60 jaar lid.
50 jaar lid: Jan Boeijen, Cor Huijbers, Mart Hoeks, Hans Gijsbers en Willie Zwiers
40 jaar lid: Eric vd Heijden, Adrie vd Wetering, Ton van Uden, Michel van Maren, Bert vd Heijden en Eric van Vugt
25 jaar lid: Jasper Egelmeer, Jeffrey Duif en John van Duijnhoven
Klik op "lees meer" voor de foto's van Ad Megens