Kindervakantieweek 2017 - Thema: 'Zomer Kerst'

2017 07 05 5511Op 5 juli is de inschrijving voor de kindervakantieweek 2017 al geweest. Stichting Jeugd en Jongeren mag dit jaar een kleine 500 deelnemers verwachten. Maandag 21 augustus gaat het evenement van start. Het terrein bij de Kinderburcht wordt komende week omgetoverd tot een kerstdorp. Sneeuw is er niet echt te verwachten, maar misschien wel kunstsneeuw! Wel te hopen dat het weer meewerkt voor de vele activiteiten die er op het programma staan. Vrijdagmorgen 25 augustus wordt de week afgesloten in het Hoessenboschtheater. Foto's: Bert Akkermans.

Herfstzon Fietsdag 2017

2017 08 02 7270Op woensdag 2 augustus meldden zich 100 deelnemers voor de jaarlijkse Fietsdag van seniorenvereniging de Herfstzon. 's Morgens om 09.00u vertrok de grote groep vanaf het meester Gielenplein, in Nistelrode stond de eerste pauze gepland. Verder over het Slingerpad richting Vluchtoord in Uden, daarna naar het Plattelandsmuseum voor de lunch en een rondleiding. Na deze lange, met veel nostalgie gevulde, stop via het Oventje, Zeeland naar Schaijk voor de laatste pauze. Om 18.00u was iedereen, na een tocht van ca. 60 km, weer terug in De Berchplaets voor het afsluitende diner. Foto's: Bert Akkermans.

Voor meer foto's svp de site van KBO-Berghem bezoeken.

Kermis 2.0

jve_0013Hoewel ie op zondagavond nog maar amper halfweg is, is nu wel al duidelijk dat de nieuwe opzet van de Kermis o.l.v. Berghem Events een gouden greep is. Naast de vertrouwde attracties zorgen de terrassen en de feesttent ervoor dat het publiek langer blijft hangen, al genietende van de live muziek en een hapje en een drankje. Ook iets verder van het kermisterrein verwijderd, bij Roots, zorgt live muziek voor sfeer en gezellige drukte.
Klik op "lees meer" voor meer foto's van Jos Verstegen

Kermis 2017 van start

2017 07 08 Kermis 6469Zaterdagmiddag opende wethouder Frank den Brok de kermis in Berghem. Den Brok en twee van zijn zoons maakten de eerste wandeling door het Spookhuis. Andere attracties kwamen daarna aan de beurt om uit te proberen. De jeugd die al vroeg aanwezig was kon met het prachtige, zomerse weer al volop genieten. Vrijdagavond kon men in de grote tent met buitenterras bij het kermisterrein al terecht voor een muziekfestival van Berghem Events, de organisatoren hebben iedere dag een andere activiteit op het programma staan. Foto's: Bert Akkermans.

30e editie Dorpszeskamp

AD22282De 30e editie van de Dorpszeskamp georganiseerd door KPJ Berghem ging gepaard met wat kleine regenbuitjes maar al met al was het toch weer een gezellige en sportieve dag .

Foto's : Ad Megens (klik op "Lees meer" voor de foto's)