Berghem krijgt eigen talkshow | Dtv Oss - Bernheze

BERGHEM - Staat de Willibrorduskerk over een jaar of tien nog overeind in Berghem? Het is één van de vele vragen die aan de orde komen tijdens de eerste aflevering van ’t Lof. Onder die titel krijgt Berghem op zondag 18 november een eigen talkshow.

Brand bij bedrijf Shiloh in Oss snel geblust

OSS - Bij het bedrijf Shiloh aan de Rijnstraat in Oss woedde donderdagavond een klein brandje. Rond 18.45 uur werd de brand gemeld. Toen de brandweer arriveerde met autospuiten uit Oss en Berghem, was de brand al geblust.

2H: DAW – Berghem Sport replay nacompetitie afgelopen seizoen; SSS'18 wil winnen van Emplina

Het treffen tussen promovendi DAW en Berghem Sport is zoals de header meldt een duel met herinneringen. Berghem Sport won voor de nacompetitie in Schaijk en promoveerde. DAW ging Berghem Sport achterna via de herkansingswedstrijden. Venhorst vertrekt naar Tegelen en snakt naar de eerste zege. Aan de kop van de ranglijst zal vermoedelijk weinig veranderen. Erp moet kunnen winnen van Sparta'18 waar alleen Real Lunet af moet rekenen uit bij Helvoirt en dat is niet zomaar vanzelfsprekend.

TOP Oss Cup volgend jaar zonder TOP en buiten Oss

OSS - De TOP Oss Cup verdwijnt uit Oss. Het grootste internationale voetbaltoernooi van de regio wordt komend voorjaar onder dezelfde naam gehouden in Berghem, Heesch en Nistelrode. Osse clubs sleutelen intussen aan een nieuw jeugdtoernooi.

Werkzaamheden aan het spoor in Oss en tussen Berghem en Ravenstein

OSS | De spoorwegovergang in de Molenstraat wordt van donderdag 18 oktober 23.00 uur tot zondag 21 oktober 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Het asfalteren van de overweg valt onder het project van het inrichten van een deel van de Raadhuislaan, Oostwal en Molenstraat. Ook ProRail voert werkzaamheden uit.

Laatste serie woningen in Piekenhoef in de verkoop

BERGHEM - Nog even en nieuwbouwwijk Piekenhoef in Berghem is vol: zaterdag 3 november gaan de laatste woningen in deze wijk in de verkoop. Het gaat om diverse types rij- en hoekwoningen, patiobungalows en tweekappers die verrijzen in deze buurt aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin.

Vaklieden repareren apparaten in Berghem

BERGHEM | Is er iets stuk? Kom dan woensdag 17 oktober tussen 9.30 en 10.00 uur naar het Repair Café in de Berchplaets. Diverse vaklieden met gereedschappen zijn er voor reparaties van apparaten die dienst weigeren. Een kleine vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.