Burgemeester: 'Berghem is aan een ramp ontsnapt'

BERGHEM - Een drugslab midden in een woonwijk waar brand uitbreekt. Het is de nachtmerrie van elke burgemeester. ,,Je moet er niet aan denken wat hier had kunnen gebeuren", reageert Wobine Buijs als ze aan de Koolzaadweg in Berghem poolshoogte neemt. ,,Berghem is echt aan een ramp ontsnapt."

Autoloze dag bij Het Molenveld in Berghem

BERGHEM | Basisschool Het Molenveld houdt dinsdag 29 mei een autoloze dag. De school vraagt kinderen en hun ouders om die dag alleen met de fiets of te voet te komen. De straten rondom de school worden afgesloten voor autoverkeer.

2018 HelMa-run team feestelijk ingehaald

helmarunVan 18-20 mei is de HelMa-run gelopen. Stg Berghem tegen Kanker nam hieraan met een team deel. De HelMa-run is een estafetteloop van Den Helder naar Maastricht, over een afstand van 420 km. De Berghemse atleten hebben de lange afstandsloop tot een goed einde gebracht, met ondersteuning natuurlijk van een heel groot begeleidend team, sponsors en andere begunstigers. Op eerste Pinksterdag ondergingen de deelnemers en begeleiders na aankomst een feestelijk onthaal in de Berchplaets. Na het voorstellen van de teamleden wachtte er nog een extra verrassing, Stg. Carnaval overhandigde een cheque van 555 euro, opgehaald met een mutsenactie tijdens carnaval en Hkv Berchs-Heem overhandigde ook nog een cheque van 100 euro, de opbrengst van de vrijwillige bijdrage opgehaald bij de expositie op Bevrijdingsdag.
Klik op "Lees meer" voor de foto's van Bert Akkermans.

Steven Brunswijk in Openluchttheater Hoessenbosch

Op zaterdag 26 mei 2018 staat Steven Brunswijk in Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem (Oss). En wat deze stand-up comedian, voorheen bekend onder de naam Braboneger, zich afvraagt is wanneer je nou helemaal jezelf kunt zijn.

Foto overzicht toegevoegd aan nieuwsbericht Dit nieuwtje bevat foto's